| DonMecanico a întrebat:

As vrea sa postez pe peretele de pe fb un text ceva de genul " Daca nu ma pot bucura pentru mine, ma pot bucura pentru fericirea altora " dar nu stiu cum sa il formulez mai bine, sa sune mai bine, sa aiba inteles, help, ofer funda!

10 răspunsuri:
| TumblrAddict a răspuns:

Uite o sugestie: " Daca nu am lucruri mai bune de facut, postez statusuri fara sens pe facebook" sau " Daca nimeni nu ma baga in seama, ma bag singur" sau "Daca eu ma plictisesc, hai sa va plictisesc si pe voi" Ce zici? Tari ah?

| DonMecanico explică (pentru TumblrAddict):

Uite alte sugestii pentru tine " Daca nu am ce face, comentez ca proasta fara rost la intrebariile utilizatorilor de pe TPU " sau " Ca sa ma dau si eu smechera, postez ceva ca sa par amuzanta ", sau " In loc sa ies afara, stau la pc fara sens ", ce spui? misto nu?

| TumblrAddict a răspuns (pentru DonMecanico):

Hehe foarte misto! Vezi ca ai inspiratie? Acum poti scrie pe perete fara probleme big grin

Numai e nevoie, ti le-am postat tie, sa le aplici tu :*

Dar eu nu am nevoie. Si daca aveam nevoie, in nici un caz nu postam pe TPU pentru a-mi arata gradul "ridicat" de inteligenta asa ca tine happy Have a good life!

I think your life is too ugly, if not you can do

Wtf?

Am vazut ca le ai cu engleza, si ti-am scris in engleza, dar se pare ca am gresit laughing, dupa ce o inveti o sa stii ce inseamna :*

I know how to use Englis unlike other people who pretend to know it. A si da "I think your life is too ugly, if not you can do" Cand do what? Hhaha Get a life OMG

| ANDREEICOSTACHE a răspuns:

As vrea sa stiu cati bani dai sa te faci GM pe metin2ro