anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu daca-ti palce Harry Potter si de ce? Multumesc pentru raspunswinking

14 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Actorul sau cartea? Am citit vreo 3-4 carti din seria harry potter. Sunt interesante si deconectante; mie imi plac basmele. Am vazut si vreo 3 filme, primele... Tipul care joaca nu e genul meu. Atunci cand le-am citit/vazut, mi-au placut. Dar acum parca nu mai am rabdare sa citesc ditamai cartea cand stiu ca oricum mor totilaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mie una nu imi place. m-am uitat numai la un episod si nu mi s-a parut deloc interesant.sad

Bula
| Bula a răspuns:

Nu-mi place. Nu e genul meu. thinking

| hândel a răspuns:

Mie-mi place. E credibil realizat, scenariul, castingul, efectele speciale, totul pare realistic, magic. E perfect.

| Aero a răspuns:

Mie unul imi place. De ce? Greu de spus...probabil pentru ca e ceva nemaintalnit pana acum. Imi pare rau ca unii ti-au dat niste raspunsuri aiurite...se vede ca nu stiu cu ce se mananca HP. Cica "S. F. pentru copii" Imi plac filmele cu un sambure de adevar sau care cel putin pot fi transpuse in viata reala.
Imi vine sa vomit cand citesc tampenii ca asta. In primul rand persoana de mai sus nu stie ce e ala S. F. in al 2-lea rand HP are cel mai al naibii sambur de adevar de pe planeta asta. Adica: iubirea este mai presus de orice.

| Nastia a răspuns:

Sunt innebunita dupa el, .si ca actor si k personaj,. e atat d bun, d sensibil, d bland, d loial, d milos, d puternic in multe situatii, ...atat d istet, d descurcaret, d bun la suflet,.winking

| Nastia a răspuns:

Nu mor toti ca sa stiti, s vor forma 2 familii, .am citit primele 5 carti si talismanele mortii,. dc nu va palce? nu acceptatiimaginatia? nu vreti sa vedeti cat d bune pot fi unele persoane? nu sunt pentru copii, nu sunt basme, .cartile si filmele n duc in alta lome, o lume prea tare pentru noi, .ar fi fost super sa traiesc intr-o astfel d lume, plina d mister, d aventuri si peripetii...winkingapp:nu sunt copil, sunt adolescenta si din intamplare stiu si c vorbesc,.

| wizard_cristi a răspuns:

Eu am vazut filmele dupa care m-am apucat de carti. Sunt la cartea a 4-a. Dupa parerea mea, Harry Potter este atat de interesant pentru ca este in primul rand bine scris (pentru copii), pentru ca imaginatia autoarei a creeat o lume veridica si nu in ultimul rand pentru ca este atat de bine integrat cu diferite mitologii. Este o lectura placuta!

| Zoombe3 a răspuns:

Nu imi place pentru ca il consider de genul "S. F. pentru copii" Imi plac filmele cu un sambure de adevar sau care cel putin pot fi transpuse in viata reala.

| butterfly_1328 a răspuns:

Imi place si nu stiu de ce.La inceput nu mi-a placut deloc. dar am vazut o data si de atunci imi place

| elizasedai a răspuns:

Imi place harry potter de mica...am auzit de el de la sora mea. in fine, e plin de magie si asta ma intereseazahappy

| cucaracia a răspuns:

Imi place muuuuuuuuuuult, am citit toate cele 7 carti si am vazut primele 5 filme. "Harry Potter" este o capodopera. daca vreti mai e uun roman cam la fel "Tunele"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu imi place Harry Potter pentru ca am ajuns sa detest astfel de productii mediatizate in exces.

| smenaru a răspuns:

Imi place rau. este un barbat mortal. adica te uiti la el si mori