Curaj: Sa stau langa Dino
Timp: Sa joc incontinuu dame
Bani: Sa plec in Paris sau Londra.
Sa plec de acasa cu iubitul meu pe o insula pustie -n-am curaj
Sa stau la scoala pana la ora 15:00- n-am timp
Sa calatoresc in cat mai multe tari si sa strabat cele mai scumpe magazine si restaurante-n-am bani
Buna!`
La mine vine cam asa...:
1.As vrea sa inot, dar n-am curaj.
2.As vrea sa ma documentez mai bine si sa ies mai mult pe afara, dar nu am timp.
3.As vrea sa calatoresc oriunde doresc si sa-mi cumpar motocicleta si masina care mi-ar place, dar nu am bani si nici 18 ani.
Bye!`:*
As vrea sa stau in gura unui leu dar nu am CURAJ.As vrea sa fac lei multi in buzunare dar nu am TIMP.As vrea sa cumpar un leu dar nu am BANI (asa ca am scapat sa stau in gura leului ).
As vrea sa imi iau seria 6 dar nu am bani
as vrea sa stau mai mult cu parinti si cu colegii de facultate dar timpul nu imi permite
as vrea sa ma duc la lectii de dans desi am habar sa dansez vreau sa tind spre perfectiune dar nu am curaj
Pai...
1)As vrea sa-i spun "te plac" dar n-am curaj...cam majoritatea oamenilor au momente cand nu au curaj sa face un anumit lucru
2)Nu am destul timp sa scap de scoalamai de obicei nu am timp sa fac un anumit lucru
3)As vrea sa'mi cumpar masina, dar nu am bani, nici carnet si nici 18 ani
-as vrea sa plec din tara departe de tot, dar nu am 14 ani si nici buletin
(da las cal fac peste 2 saptamana
)
Aş vrea să cumpăr toate cărţile care mă interesează dar n-am suficienţi bani, aş vrea să pot citi toate cărţile apărute vreodată dar n-o să am niciodată atâta timp la dispoziţie, am scris o carte, aproape am terminat-o, dar parcă îmi lipseşte curajul de a începe să bat la porţile editurilor...
Nu am curaj :
1. Daca vad o fata care imi place, nu am curaj sa ma duc sa ii vorbesc. Prefer sa o admir cateva secunde si apoi sa plec in cautarea altei fete ce merita admirata
2. Nu am curaj sa incerc sporturi extreme desi mi-as dori foarte mult. Poate nu am intalnit inca o persoana destul de pasionata si care sa vrea sa imi insufle din experientele ei
3. Nu am curaj sa fiu mereu eu, sa spun exact ce gandesc si cine sunt
1. Nu am timp sa citesc atat de mult cat as vrea
2. Nu am timp sa compun atat cat as vrea
3. Nu am timp sa pot intalni mari personalitati, oameni de certa valoare intelectuala si morala
Nu am bani :
1. Sa pot vizita mari atractii din strainatate
2. Nu am bani sa pot asigura un trai decent
3. Nu am bani pentru a -mi asigura o viata in care sa ma pot dedica in mod complet culturii si artelor
4. Nu am bani incat sa fac anumite cursuri si sa cumpar toate cartile pe care as vrea sa le citesc
5. Nu am suficienti bani incat sa pot fi eu
N-am timp sa imi ordonez colectia de monede, o tot aman de pe o zi pe alta doar-doar s-o satura de mine si se aliniaza singura
Nu am bani sa plec in vacanta de vara in Norvegia
Nu am curaj sa tip la cineva
Eu as vrea sa ma indragostesc dar nu am curaj, as vrea sa fac dansuri dar nu am timp si as vrea sa calatoresc in toata lumea dar nu am bani pentru asta.:d
As vrea sa conduc masina, dar nu am curaj; as vrea sa merg sa vad multe locuri din lume, dar nu am bani (curaj si timp am!); as vrea sa mai fiu la scoala(elev, student), dar a trecut timpul!
costynel2000 întreabă: