| alinutzu7 a întrebat:

As vrea sa va pun o intrebare! eu am 11 ani si as vrea sa fac bani din meserii dar fratele si mama zic ca n-am cum sa fac bani pentru ca sunt prea mic!crying
Eu as vrea sa aflu ce pot face pentru a face bani, va spun ca nu sunt sarac ca vreau bani dar mie imi place sa fac afacerii! Multumesc!
Va rog raspundeti-mi!

Răspuns Câştigător
| Seniorithabebi a răspuns:

Pai. la noi in vaslui vara copii care vor sa castige un ban de vacanta se duc la primarie cu parintii si primaru ii trimite la un magazin/restaurant depinde si le dau bani si ei se duc in oras si pun pliante cu acel magazin si ii platesc si bine happy smug o prietena de am mea facea serviciu asta si primea 5-8 milioane happy funda?

6 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Nu ai cum sa faci bani sau sa deschizi o afacere cat esti minor. Cand vei avea peste 18 ani atunci vei putea.

| asdfqw a răspuns:

La 11 ani nu ai ce sa faci...
esti prea mic
nici sa te angajezi nu poti

| Marijuana187 a răspuns:

Joaca poker.castigi,pierzi :) www.pokerstars.net;)

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ai potential! Daca de mic gandesti asa! Asteapta sa mai cresti! La varsta asta nu poti face nimic! Ca sa nu mai vorbesc ca ar fi o forma de abuz asupra minorilor, a fi pusi sa munceasca la o varsta frageda!(ar avea de suferit parintii tai).

| bd a răspuns:

Fa si tu treburi prin casa si poate faci niste bani happy

| darrio2007 a răspuns:

Abia ai 11 ani.Mai bine mergi cu scoala inainte, fa o facultate si abia apoi poti sa te gandesti la asa ceva.Au dreptate parintii tai.