Nu stie nimeni decat Dumnezeu care va fi sfarsitul lumii... nu are nimeni cum sa stie. In 2000, 2008 si in mai multi ani s-a spus ca va fi sfarsitul lumii si nu a fost
Cineva cand spune asta trebuie sa fie foarte bine documentat...asa si eu pot sa zic ca uite maine la ora 2:14 nu mai suntem.Dar cineva destept intreaba de unde sti ce calcule ai facut ce... de unde te-ai documentat si d-astea. poooi nu m-am documentat.
Ai vazut trebuie facute niste calcule pentru a spune asa ceva
Revenind la intrebarea ta!
De ce a creat Dumnezeu lumea acum 2011 ani sa ii aduca sfarsitul asa repede?
In conceptia maiasa nu exista sfarsitul lumii. Exista doar niste cicluri ...cum sa deduca din calendarul maias ca vine sfarsitul lumii cand ei nu credeau in asa ceva?
Cica din cauza unei comete :http://www.youtube.com/watch?v=U3hUn0dycTk... dar doar Dumnezeu stie de ce...
Parerea mea : pentru ca oamenii nu mai cred in El :(
Stop cu raspunsurile acum ganditi-va logic pe vremea lui Noe toti se inchinau la chipuri cioplite cand auzia numele de Dumnezeu incepeau sa faca jerfe chipurilor cioplite ca de ce a auzit numele Lui Dumnezeu.
Deci eu nu cred in asa ceva dar voiam sa vad parerea voastra.
Se spunea ca in 2012 se termina calendarul Maias si odata cu terminarea calendarului se termina si viata pe Pamant.Dar toate astea sunt niste chestii pentru a speria lumea.Au mai zis ca vine sfarsitul lumii si in 2002 si 2006... Dar nu s-a intamplat nimic.Asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji
Poate daca spanioli nu-i omora pe maiasi poate inca mai continua sa faca calendaru
Datorita invaziei spaniolilor, dar am auzit ca s-a mai descoperit un calendar care continua dupa 2012(in maciu piciu) daca nu ma insel.
laryssa93 întreabă: