Iluzionistul david copperfield a realizat:disparitia statuii libertatii, zburatul, levitatul deasupra marelui canion si trecerea prin marele zid chinezesc...il poti gasi pe net si cu numele de houdini...Magia lui depaseste barierele culturii.Houdini a murit de halloween pe data de 31 oct 1926 la varsta de 52 de ani.Inainte de moartea sa houdini i-a spus sotiei ca ii va trimite un msj de dincolo daca va fi posibil, Insa houdini nu a mai aparut niciodata...Se spune ca houdini a lucrat ca spion pentru serviciile secrete britanice...Stiu ca este interesant anul trecut am descarcat si eu multe fisiere si documente despre el pentru ca la fel ca u mi s-a parut interesant si as vrea sa aflu si mai multe despre el...si pentru a vizualiza cateva trucuri am sati tr id meu printrun msj sa mai vb pentru ca am eu un film cu mute trucuri deale lui houdini foarte frumoase... unul dintre ele mi-a placut foarte mult...atunci cand sa intanit cu el cand era mic e greu de inteles dar...:*:*:*
Daca esti fan iluzionism, iti recomand david blaine si criss angel (asta ultimul e mai macabru, dar cu atat mai interesant). Ei au dus magia in strada, fara efecte speciale.
Mergi pe youtube scrii iluzionism David Coperfield.
http://www.youtube.com/......_play_list