Cartile Harry Potter sunt foarte frumoase, au un suspans aparte. Astfel, cand citesti ai impresia ca este adevarat si ca traiesti tu in pielea personajului. In primul rand, cartile sunt facute pentru a trezi sentimente in sufletul persoanelor si pentru a le face sa-si doreasca sa citeasca ca sa descopere mai mult! Deci in carti magicienii exista, dar citind ai impresia ca te afli acolo, inconjurata de magie si spirite care te fac sa crezi ca si in lumea reala magicienii exista. E ca si cum te-ai uita la un film destul de interesant in care principalul motiv este magia, astfel te face sa crezi ca filmul a fost facut dupa o fapta adevarata. Dupa cum am spus, citind dezvalui tainele mici ale magiei si descoperi o lume plina de magicieni!
:*
Mersii mult de tot :* Esti geniala :O Am sa-ti dau fundita si sper sa ma mai ajuti si cu alte ocazii pentru ca de la tine, sincera sa fiu am primit cele mai bine formulate raspunsuri si pentru asta iti sunt recunsocatoare Fundaa:X
Nu ai pentru ce:* Cand o sa pot o sa te mai ajut:*:*:*
Magia si magicienii exista, numai ca nu au nici o legatura cu Harry Potter.
Adevarat. si o spun din propie experienta pentru ca am citit primele 6 volume(pe al 7 nu l-am gasit). eu cred ca sunt foarte bune gandite chiar imi plac foarte mult. si cum am zis cand le citesti iti vine sa crezi ca magicienii exista. funda?
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: