In general nivelul intelecual este mai scazut pentru ca nu is motivati sa i duca capu, au de mici cam tot. iar scoala este iar mai jos decat la noi, in general e mult mai simplu sa treci prin viata in statele unite. Oamenii is usor de manipulat in general pentru. ca nu au prea multe experiente de viata in general.
Ba dar voi astia care ati scris ati vazut-o? face-ti o vizita si va schimbati parea si pe uma cand veniti in Romania o sa spune-ti ce tarani
Nu le pasa de nimic si nimeni.la 16 ani parintii le iau masina copiilor,le dau putini bani de buzunar,sunt jegosi,nu se gandesc la ziua de maine ci doar la petreceri,mananca pana mor nu se mai satura de mancare fast-food,daca ii spui unui american ca nu te-ai drogat niciodata va crede ca esti prost sau mincinos, sunt civilizati in sens ca nu arunca pe jos nu injura prea des sau cu voce tare, scolile la ei sunt praf si pulbere si scoala de la mama dracu' din Romania e mai buna.(am fost in america 2 luni, stiu ce vorbesc si am umblat in toate orasele mari)