| nebuniciutau a întrebat:

As vrea si eu niste statusuri de indiferenta dau funda love struck

Răspuns Câştigător
| adelinaalexandra a răspuns:

CanD` eu voi fii fata p care o iubesti`...Tu o sa fii baiatul pe care il detest`laughing
Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta ti-o daruesc cu multa dragoste
Va veni si randul tau cand o sa iubesti
Dar iubirea nu o cumperi... Iubirea o primesti.

Cine esti?! Nu de tine m-am indragostit
Caci ea sunt sigur ca nu m-ar fi ranit

`Nu uita ca uh ai ales sa te indepartezi/ti-am zis ca daca faci asta nu o sa ma mai vezi`
[Uh n-o sa-mi mai ajungi la inima nici daca imi intri prin vene] laughing

____[Nu`mi spune mie ca suferi]____[Si ca treci printr`O pasa trista]____[Daca`ti plange inima dupa mine,]____[Inghite`O batista!]____`

Iubesc pe cine vreau Nu pe cine vrea restul Ma port asa cum vreau Nu cum vor unii Sunt ceea ce sunt Si voi fi mereu Nu`ti comvine? Poti sa faci ce vrei De maine…
Ti-a venit taxiul, du-te pe drumul tau. Ca tie nu ti-e bine decat cand mi-e mie rau!

Te vedeam in fiecare zi era la fel,aceleasi certuri fara skop si tzel,ramai asa cum esti acolo-n lumea ta,nu vrei sa schimbi nimic, atunci nu ma schimbawinking
Si o sa te las sa iti vezi de drumul tau;
Atunci cand o sa te uit sigur o sa iti para rau;
Si imi pare rau de tot ce s-a intamplat stii bine;
Cel mai mult imi pare rau c-am pus suflet pentru tine;
Mereu îmi reproşezi că sunt indiferentă. dar oare uiţi că tu m-ai învăţat să fiu aşa? big grin
C ' te uiti mah asa? Obisnuiestte-te ca d acum nu mai sntt` a Ta!

te minti si acum desi ti-e dor, ai pus orgoliul in fata sentimentelor

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia
Cu indiferenta ta mai facut tare...acum nu`ti convine dar incet incet calc pe urmele tale...winkingsi dabia acum vezi si u ca indiferenta doaresad"

"Daca pur si simplu nu`ti convine,fa stanga imprejur si fa`ma sa imi fie dor de tinewinking:X"

Eu Asa Sunt. Asa Voi Ramane. Daca Ma Placi E Bine. Daca Nu. Obisnuieste`te"
"•Nu m`supar.[oh go on] stiu ca ai gresit.te-am iertat. întoarce`te`napoi.dar de unde ai iesitlaughing.•

• Iubeste`o nu`mi pasaa... Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot blushing

M`ai vanduth cand ai avut `Ocazia` Io`NU te vand` Te dau degeaba •

• Nu mai e Ea! Fetitsa ce tacea! Astazi iti spun PA, ieri poate imi pasa •

Şi nimic din ce spui acum nu mai are rost! Pentru mine nu mai eşti, pentru mine.Doar ai fost!
Degeaba incerci sa pari ceva ce nu esti in ochii mei
Sa stii ca nu-mi lipsesti. Imi lipseste doar cel care credeam ca esti
#Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.
Te macina la fel cum ma macina p mine...indiferentza te omoara dar asa e cel mai bine
Nu mai mi-e dor,te-am sters din inima si suflet,ti-am dat ignorelaughing

stii.tu vei sta cu altele ca sa ma uiti.iar eu imi voi bate joc de altii ca sa-mi aduc aminte
Si daca ingrop sentimente, jur ca nu le mai dezgrop

As avea multe lucruri sa-ti mai spun, dar nu`ti mai spun ptc ti-as da prea multa importanta
Indiferenţa mea, te va lovi puternic în piept. Atunci iţi vei da seama că nu pot să te mai iert.
Degeaba vii acum sa plangi in fata mea, daca nu ai plans cand trebuia.
Esti ca o cola.la inceput ai fost bun, dar pe urma ti s-a terminat acidul.si sincer, de la cola mi se face rau asa ca raman cu sucul meu de portocale.

Ultimul meu cuvant pe cuvant e o directa.Ramai tu si cu tine faceti o pereche perfecta

Acum vreau sa te prefaci ca nu poti sa vorbesti prea mult
iar eu am sa ma prefac de azi ca nu pot sa te aud
Oamenii care te iubesc ti`o demonstreaza…ceilalti iti ofera indiferenta prefacuta in iubire…
Fii atent sa vezi cum doare cand o sa ma vezi nepasatoare

1 răspuns:
| adelinaalexandra a răspuns:

Sper sa-ti placa:X imi dai funda?:X:X

Întrebări similare