Pai sunt bruneta parul cret ochii verzi....inalta am 45 de kg am 14 ani ce sa mai zic trec in clasa a 8 .....si nu stiu ce sa iti mai zic
1, 91... urit, prost, nemanierat, nu am suflet, nu am inima, sint un ticalos de prima clasa. Provoc femeilor care se indragostesc de mine suferinte cumplite. Le vrajesc, le sucesc mintile si profit de ele ca un netrebnic. Fara mila... le fring inimile, le chinui si am o bucurie perversa cind le vad ca sufera. Sa se fereasca femeile de mine, sint un dr.Jekyll si Mr.Hyde. Fac pe nevinovatu dar repet, sint un ticalos.
Mvaii BRO u chiar vrei...bataitza )
pai daca imi dai un pix si o foaie si macar o ora din timpul tau liber
1, 64 ochi albastri, par mediu si ondulat (saten inchis), 47 kg, 15 ani sensei bro esti tare.
Poi.sunt Maria, am 14 ani.sunt in clasa a8a...inaltimea mea este de in jur de 1.58.am 46 de kg, sunt bruneta, ochi caprui. nu stiu ce sa mai zic
Mdaaa deci blonda, ochi albastri (cateodata verzi) putin inalta, 47 kg am 14 ani juma, cls a 8 a, nu imi plac regulile, deci nu ascult de nimeni doar atunci cand vreau :p imi place lb romana, desenul, tehnologia, nu mi place matematica, fizic si chimia cred ca s de treaba app nu ascult manele le urasc. asc rock si hip-hop imi plac f mult poeziile lui eminescu ce sa mai zic oricum prietenii ma cunosc cel mai bine, chiar si cu fite am prieteni fara de care nu stiu ce as face pooooooooooooooooop mare mare si dulce
Am parul lung si negru, ochi negri, inalta, am 12 aproape 13 ani(ziua mea este peste in octombrie pe 10), trec in clasa a-7-a.Materiile mele preferate sunt:Istoria, Sportul, Franceza, Desenul, Religia, etc.Inaltimea si greutatea exacta nu le stiu.
Pai 1. 50, 43 kg, blonda, ochii albastri.
Imi place marea, sa fac cumparaturi, sa ma plimb, sa stau pe mess, sa ma distrez si sa ma simt bine.
Sunt foarte incapatanata, orgolioasa, ma lupt cu pentru orice-mi doresc,
Nu suport barfa, fitele, si fetele care au in cap doar moda si baieti.
Atunci cand vorbesc cu cineva (oricine) il privesc direct in ochii si cu capul sus sunt mandra de mine exact cum m-a invatat tata traind intr-o familie de militarii (tata, doi unchii, doua matusii, un var... s. a)am invatat ce-i disciplina si respectul,
Am multe defecte sunt egoista, malitioasa, rea, incapatanata dar am o calitate :STIU SA DAU REPLICA nu ma poti pune la pamant chiar daca am gresit chiar daca nu
Asa sunt eu si sunt madra de mine
anonim_4396 întreabă: