E vorba despre o mama pasare care ar vrea sa se imparta in doua, jumatate sa ramana cu puiul schilod care se agata de ea cu disperare si jumatate sa plece cu puii care sufera de frigul toamneii inaintate, de aceea autorul numeste capitolul, Sandi, sa asculti de mamica. e foarte frumoasa cartea, chiar daca ai nevoie de dictionar pentru a o intelege, merita citita
Sincer si eu am avut de citit puiul, si l-am imprumutat de la biblioteca, ceea ce-ti sugerez si tie sa faci, pentru ca are doar un capitol cu vreo 10 pagini maxim, si este mai sigur decat sa ceri pe net, dar daca ti-e lene s-o citesti ia-o de pe un site adecvat, nu de pe TPU, caci nu poti fi sigur. Nu vreau funda, e doar o parere.
Ok,dar doar voiam sa stiu despre ce e vorba
O sa o citesc! Multumesc mult!
N-ai pentru ce
Mwha multumesc si mie mi-a fost de ajutor rezumatul tau e scurt si bun like.
Îți mulțumesc. Sărbători fericite...
E vorba despre o mama pasare care ar vrea sa se imparta in doua, jumatate sa ramana cu puiul schilod care se agata de ea cu disperare si jumatate sa plece cu puii care sufera de frigul toamneii inaintate, de aceea autorul numeste capitolul, Sandi, sa asculti de mamica. e foarte frumoasa cartea, chiar daca ai nevoie de dictionar pentru a o intelege, merita citita
anonim_4396 întreabă:
Dreamy întreabă: