| Ruxy_1106 a întrebat:

Asa, deci care e faza cu killerjo.net? Ce se intamplabatting eyelashes? Eu avand probleme cu inima nu am avut si nici nu am curaj sa intru... Numai cand l-am cautat pe Google m-am speriat de imagini laughing.

9 răspunsuri:
| DianaAndra1 a răspuns:

rolling on the floor)). Razi de noi? rolling on the floor)
Ai de ma** rolling on the floor:O.mergea muzica la maxim.am oprit-o, da' boxele nu le-am dat mai incet. Si am intrat pe site.Vaaai ce-ti fac laughing.

| DianaAndra1 a răspuns:

Pfoa. laughing. hai, ne-am distrat toti.Multumim! big hug

| GdX a răspuns:

laughing nu e nimic doar ca te enerveaza sunetul.

| Kenny a răspuns:

Nu intra, e ca ala pe care ai dat tu click cand aveai 8 ani. rolling on the floor)))
N-a fost de ajuns sa-ti zic eu ca apare ala din Scary Maze? laughing
stii ca nu vreau sa faci infarct
sau vreau? thinking
rolling on the floor) >big grin

| Ruxy_1106 explică:

Ba, scuze laughing Am considerat ca v-am atentionat cand am zis ca am probleme cu inima si ca n-am curaj sa intru! laughing

| Sanzii123 a răspuns:

Pe bune ca eu nici nu stiam ca exista laughing
dar am intrat acum cateva minute si sincer m-am speriat ingrozitor...nu stiam cum sa inchid mai repede happy
daca ai probleme cu inima nu intra, sincer...big grin

| adrian_7273 a răspuns:

Pai.

m-am uitat mai demult deci s-ar putea sa gresesc.

iti arata ceva care te obliga sa fii foarte atent si in secunda 2 iti apare monstru ala in fatalaughing si cu sunetul acela frumoslaughing

| DarkBlood32 a răspuns:

Pai este urata aia din Scary Maze. Eu am dat dar nu merge, zice ca e probleme cu serverul. chatterbox Am mai auzit ca daca dupa maxim 30 de sec. nu il inchizi sau il restartezi ti se viruseaza foarte puternic calculatorul.
Mda, si eu am cautat pe Google "killerjo" si era un fel de poza dar era de la videoclip si ma enerveaza. Si eu le am cu inima. In fine. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da este de speriat recunosc dar exista si pot dovedi asta