Sall Poti sa:
-sa scrii poezii amuzante
-sa te uiti la un film
-sa te joci cu prietenii(sau sa te intalnesti cu ei)
-sa vorbesti la telefon cu ei
-sa faci farse la telefon
-sa te joci cu acuarelele ( gen sa te manjesti pe maini si apoi sa le pui pe o foaie)
-sa te joci pe telefon
-sa te joci cu sora/fratele (daca ai)
-sa sari coarda
-sa desenezi chestii amuzante pe o foaie
-sa iti faci poze amuzante
-sa iti faci cont pe conquiztador( e f tare)
-sa intri pe facebook(daca ai)
-sa iti faci unghiile
-sa iti faci parul(incerarca coafuri la nimereala, eu am gasit o gramada)
-sa faci parada modei cu hainele parintzilor
-sa iei tocurile mamei si sa te plimbi prin casa
-sa iei 2 suluri de hartie si sa te "imbraci" cu ea
-sa faci origami
-sa faci "retete" (gen o lingura de otet. doua linguri de scortisoara, patru linguri de faina etc.)
-sa te uiti la filmulete amuzante
-sa cauti haine sau pantofi pe net
-sa faci karaoke (chiar daca nu ai voce)
-sa dansezi
-sa cautzi poze amuzante
-sa raspunzi la intrebari pe TPU
-sa strivesti muste
-sa cauti povesti de groaza
-sa te uiti la poze(si pe net si in albumul foto)
Cam asta fac eu cand ma plictisesc. Have fun
Nam prea intalnit carti care sa imi placa. Ma plictisesc repede si de citit. in general ma plictisesc repede.
Iti recomand eu sute de carti pe care n-ai sa le poti lasa din mana. Spune-mi doar ce varsta ai. Oricum, daca ai peste 10 ani, Crioma si pedeapsa de Dostoievski, de exemplu, este o lectura pentru orice varsta. Este absolut fascinanta, nu ai cum sa te plictisesti.
13 ani, in 23 iulie 14 ani Daca stii ceva carti interesante, sa fie actiune, oricum, nu ceva naspa precum e Chirita de Alecsandri sau poezii.
Chirita este o comedie senzationala, dar mai greu de priceput daca o citesti. La teatru e mai simpla, poate fi inteleasa chiar de oameni mai putin inteligenti, care din carte nu reusesc.
Incearca Crima si pedeapsa (este o carte politista si psihologica in acelasi timp) sau Pe Donul linistit de Mihail Solohov (o carte foarte interesanta despre razboi si despre viata cazacilor, chestii super interesante).
Buna.
Suna-ti prietenii si iesiti afara, este foarte frumos. Daca nu uita-te la un film sau citeste ceva.
Citeste,asculta muzica,iesi pe afara cu prietenii, joaca jocuri online, uita-te la un film, urmareste filmulete pe youtube, dormi etc
Joaca-te jocuri Iesi prin parc ca e soare du-te la sala Etc... ai ce face nu-ti face griji
KatyCata întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: