Draga nu are cum sa iti apara si parola, ea nu apare nici o data singura nu poti nici macar nu poti sa o copiezi.Parola iti apare doar cand o scrii tu cu manile tare.
ATENTIE:Cand esti la un calculator strain si intri pe hi5 dai logout acolo sus adica iesi de tot
Nu este grav Faza e ca browseru ei e seta de ea sa ii memorezeadresa si parola dar nu si pe a ta, te intreaba daca doresti ca el(browseru)sa iti memoreze id. u si par dar daca dau nu nu e nuci o problema
Stai linistita! Intr-adevar, adresa ta va aparea, dar nu si parola! Sper ca ti-am fost de ajutor! O zi buna!
Parola nu apare, in cel mai rau caz vor aparea ******* si va putea intra odata pe contul tau, dar daca iese (log out) si intra pe contul ei, parola ta se sterge de tot... Dr odata e seficient ca sa vada ce ai tu pe acolo, nu?
Nu apare parola poti fi sigura, e posibil sa ii apara adresa de e-mail dar parola nu.
Nu ii apare parola
Si eu am setat ca sa numai scriu de fiecare data la 1 saptamana sh id ci scriu si adresa
Ii aparea si parola daca erai logata in pc. ul ei. dar asa o sa. i apara numai adresa de e-mail, fara parola.papa:X:X:*