Nu cred...
Sa iti fie invatatura de minte, alta data sa nu mai procedezi asa ca nu poti sti peste cine dai .
Ar putea sa o puna pe diferite site'uri. sau stiu eu
. Dar sa speram ca nu o mai are
Desigur. Dar se poate ca acea persoana doar sa incerce sa te sperie.
In viitor sa nu mai dai poze necunoscutilor.
Nu cred. Doar sa fie bolnav mintal sa faca ceva sa o modifice. Nu ar avea de ce. Sunt unii limitati care nu stiu ce sa faca. De asta e bine sa cunosti un om. Niciodata nu poti cunoaste pe cineva suficient de bine dar din comportamentul fiecaruia iti poti face o impresie. Daca ai vazut ca vorbeste urat de la inceput nu trebuia sa ii dai poza.
Nu stiu cati 12 ani are, dar fii si tu mai astamparata, nu mai da poze ori detalii, date personale necunoscutilor!
Te-a luat de parasuta pentru ca ai intrat neninvitata. La ce crezi ca s-a asteptat, sa fii o sfinta poate? Cred ca nu ai de ce sa te miri, "asa cerere de prietenie, asa prietenie". E ca si cind vezi o usa deschisa si intri in casa omului vesela si joviala si-i spui ca te plictisesti si vrei conversatie. Ai toate sansele sa intri in casa unui violator
Cine te-a pus sa dai poza unui necunoscut?
Data viitoare sa-ti fie invatatura de minte si sa nu mai dai poza ta la toti
Intotdeauna pe net, cu persoane necunoscute ia-ti minimum de protectie: nu folosi id cu numele tau real ci fa-ti unul doar de joaca sau "prietenii" cum zici tu. Nu da poze cu tine, nu da relatii despre unde locuiesti, la ce scoala esti si asa mai departe. Mediul "virtual" tine-l la distanta. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa iti dea poza si id-ul pe diverse site-uri. Dar daca i-ai spus varsta reala, cred ca nu va face asta. Eu, de ex, dau "ignore" din primul minut daca persoana nu imi spune de unde a luat ID-ul meu si cu ce scop...
În primul rând să nu mai iei aşa id-uri de pe net, pentru că acei oameni nu cred că ţi-ar deveni prieteni aşa cum crezi tu şi în al doilea rând, nu le mai da poze obsedaţilor, poţi da o poză - două după ce deja ai vorbit de mai multe ori cu respectiva persoană pe mess şi eşti sigură că e de încredere, însă am şi eu o întrebare: dacă a vorbit urât de la început cu tine, de ce i-ai mai dat poză cu tine?
Eventual sa se laude ca ti-a tra.-o sau sa o modifice, dar nu consider aceasta preocupant. Curios cum de ia-i trimis poza din moment ce de la inceput a vorbit urat cu tine! Unde iti era capul?
Prostia se plateste. Ar cam fi cazul sa inveti asta. Faci, probabil, vreun concurs cu colegele care are lista de mess mai lunga. Ok. E problema ta. Vezi numai sa nu te pomenesti participand la concursul "Pitzipoance proaste pe messenger". Ah...si vezi ca prietenii sunt in viata reala, nu pe net. Ce pui tu cu toptanul in lista, sunt contacte, nu prieteni.