| alina14 a întrebat:

Aseara am vb pe mess cu un coleg de-al meu (care este putin mai plinutz) de obicei toti colegii ii zic: "Grasule", si aseara cand am vb pe mess i-am zis si eu grasule, si s-a enervat rau de tot... m-a si injurat... dar nu am inteles ca ce chestie m-a injurat pe mine? ca doar asta e porecla lui. Mie de ce nu mi-a permis sa-i spun asa?

Răspuns Câştigător
| antonia09 a răspuns:

Buna,
In primul rand ceea ce voi faceti este o jignire foarte mare pentru el. Faptul ca el te-a acceptat in lista lui de prieteni inseamna ca te stimeaza si presupune ca tu sa il accepti asa cum este, fara sa il judeci. Cu siguranta el s-ar dovedi un foarte bun prieten daca tu ii dai sansa aceasta.
Faptul ca a risportat in acest fel fata de tine arata cat de tare se simte dezamagit de tine, credea ca esti diferita de ceilalti.
Cereti iertare si spune-i ca nu se va mai repeta. Astfel de jigniri nu isi au locul intr-un mediu de prieteni.
Poate la scoala accepta jignirile, datorita faptului ca sunt mai multi care ii spun asa si nu poate riposta datorita diferentei de raport (unu contra x).
Pe viitor iti recomand sa iti cantaresti destul de bine cuvintele care i le adresezi, se poate sa il ranseaca foarte mult. Cerandu-ti iertare cu siguranta o va face si el.
Cu bine,

16 răspunsuri:
| User a răspuns:

Pai poate in fata celorlalti se teme sa riposteze, iar in fata ta nu. Sau in fata monitorului prinde mai mult curaj. Una din doualaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te place. thinking

| robyroby a răspuns:

EI, pentru ca, din cauza ca esti fata, si pe mess unii au mai mult curaj decat fata in fata, de la baieti probabil risca sa si`o incaseze. Asa ca, probabil era si indispus, tu i`ai zis " Grasule ", esti si fata, si pe mess, deci nu a ezitat sa iti traga vreo 2 injuraturi.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Poreclele sunt pentru cei foarte apropiati. Nu le permiti oricui sa le foloseasca. Apoi, poate e sensibil la subiect si l-ai prins intr-o pasa proasta.

Ar trebui sa iti ceri scuze si sa il intrebi de ce a reactionat asa.

| waXonwaXoff a răspuns:

Oareeeeeeeeeee?

| waXonwaXoff a răspuns:

Oareeeeeeeeeee?

| zerozero a răspuns:

Poate a baut putinwinking

| babyangel a răspuns:

Dar te-ai gandit cum ar fi daca ai fi in locul lui? daca cineva ti-ar zice "graso", tie ti-ar conveni? te-a injurat pentru ca, dupa cum au spus si ceilalti toti avem mai mult curaj in fata monitorului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu permit oricui sa ma numeasca cu porecla.in general numai celor care-mi permit si mie la fel.sau care nu-mi permit, dar ei abuzeaza. cel mai corect e sa ne folosim numele, fiindca de aia avem cate un nume.

| Bacemi a răspuns:

E normal cum a procedat. In clasa a acceptat de la colegi porecla pentru ca nu avea ce sa faca. Dar cu tine fiind singura normal ca a ripostat. E foarte aiurea sa ti se spuna asa. Sufera cu siguranta. E de ajuns ca lui nu ii place cum arata, tu in loc sa il incurajezi ii aprofundezi temerile. El se astepta ca tu, fiind fata sa nu ii spui asa si din contra sa il ajuti sa prinda incredere in el. L-ai dezamagit.

| powergirl a răspuns:

Poate ii place de tine si nu voia ca tu sa ii zici asa nu ai oservat cumva in clasa ii palce sa i se zica asa sau sta suparat cand i se zice sau poate nu accept asa ceva de la fete doar de la baieti ca mno ei sunt mai macho nu stiu ce sa cred ori ca nu ii place ori ii palce de tine si nu se astepta de la tine sa zici asta ori are curaj in fata monitorului. nu stiu ce asa cred baga si tu de seama cum se comporta cu tine fata de ceilalti si afli daca ii palce de tine sau cum se comporta cand i se zice grasu atata de fete cat si de baieti si vei vedea singura care e adevaratul rasp la intrebarea ta bafta!

| Fifylici a răspuns:

Salut
alina sa stii ca si eu sunt fata si am problema cu greutatea iar cei mai multi imi spun graso
deja pentru mine expresia asta"ce grasa esti" a devenit un compliment si eu ma siteam stanjenita de situatie dar acum mam obisnuit
asa cum a spus si antonia09 pentru unii suna ca o jignire si daca te-a injurat pe tine probabil ca nu se astepta de la tine mai mult doare cand spune o fata decat un baiat si pe mess sa stii ca a avut ma mult curaj sa te injure decat in fata in fata
asa cum au mai spus ia altii te sfatuiesc sa te duci si sa-i ceri iertare(asta daca nu ai facut-o pana acum) si fi sigura ca si el iti va cere scuze pentru ceaa ce ti-a spus
bye bye

| anonimmmmm a răspuns:

POate te place si sa simtit jignit sa auda asta chiar din gurita ta.

| sabinozaur a răspuns:

Pai. ar mai fi si o chestie ca. ar fi avut pretentii de la tine. ca poate tu esti altfel decat altii.happy incearca sa-l intelegi si pe el. sa te pui in pielea lui si ai sa vezi ca este chiar oribil sa te mai trezesti dimineata ca sa vii la scoala stiind ce te asteapta.happy cred ca cel mai frumos ar fi sa-ti ceri scuze... si sa-i spui ca nu ai crezut ca`l va deranja atat de tare.happypaa>big grin

| aymar_8772 a răspuns:

Poate pe tine te considera un prieten, si astepata sa l accepti asa cum este.

| Cretzule a răspuns:

Dar totusi ce ai cu el sa ii spui asa oare ti-ar place sa fi grasa?