Cel mai probabil a mancat/baut ceva care i-a facut rau; poate a avut si paraziti dar atunci ar fi mancat in draci.
Da, probabil a avut parvoviroza, este un fel de gripa.are nasucul uscat, vomita, e stricat la burtica, se deshidrateaza si in cele din urma moare.in general puii sunt mult mai predispusi catre aceasta boala.pe viitor, daca iti mai cumperi un catel asigura-i deparazitarea si vaccinarea periodica. te costa mult in primul an de viata, apoi se micsoreaza cheltuielile si il vei deparazita si vaccina 1 data pe an.
Si la mine la fel s-a intamplat, a murit dupa cateva luni, si nu este primul care mi-a murit, mai mi-a murit vrea 4 in afara de el si pe toti i-am ingropat in gradina, am vreo poze cu ei si cateva videos dar asta e, bafta, bye!
Dean, parvo-viroza este un virus si provoaca hemoragii, acest virus ramane in mediul in care a trait cainele, de aceea este posibil sa fi murit toti din aceiasi cauza.nu mai scoate catelul in preajma altor catei sau in locuri frecventate de catei in general, pana nu vaccinezi puiul.
Exact asa am patit si eu...am avut o catzelusha ...de rasa canish pudel care avea doar 4 luni. Doar ca ea scotea sange pe fund si vomita(nu sange). Doctor a spus ca nu avea toate vaccinurile necesare si ca a facut paraviroza. Doar ca eu stiu ca avea absolut toate vaccinurile!
Yurisa întreabă: