Jegoasele alea de fantome mi-au promis ca vin la mine la o cafea si le-am asteptat ca bou 2 ore sa bem o cafea...
Depinde, pot fi multe explicatii, mai mult sau mai putin,, logice``. Daca stai la gloc poate se auzeau de la un vecin, daca nu nu stiu ce sa zic. La bunicu mereu se aude din pod ca si cum cineva ar muta mobila, dar in pod nu mobila de loc si nici altceva, doar niste sarme de intins haine( de la alea clar nu are cum sa se auda si casa lui e pe un deal, nu mai sunt altele prin preajma ). Eu la asta nu a gasit numai o explicatie ( pentru care am fot catalogata deja nebuna) si nici la tine nu gasesc alta. Daca vrei scrie-mi un mesaj privat cu mai multe detalii si vedem.
Ah, la fel mi se intampla si mie. aud sunete, dar pana la urma ajung sa cred ca sunt doar vecinii care bat in tevii, dau gauri in pereti sau se dau cu capu' de faianta.
Poate ti s-a parut. Uneori, in momente de liniste, mai ales cand suntem singuri in casa se intampla sa ne gandim la tot felul de lucruri mai de groaza asa.eu nu cred in fantome :-p
P.S.nu te mai gandii. poate ai avut "auzenii"
Poate fii de la vecini la mine asa se mai intampla.
Sau poate era vreun parinte in bucatarie
@dark angel, asa patesc si eu acasa la mine. n-am decat un vecin, in rest campie.in pod nu este absolut nimic, dar aud in permanenta zgomote.am stat si am urmarit sunetul(nici eu nu cred in fantome) si am ajuns la concluzia ca ar putea fi vreo tigla ceva care se tot misca in momentul in care adie vantul.sau vreo pisica ceva, care cauta de mancare.pentru mychy, ascultai muzica sau ceva la calc? poate din cauza zgomotului de la pc, nu ti-ai dat seama ca vine sunetul de la vecini.repeta-ti intr-una ca e de la vecini si vei fi mai linistita. a doua zi nu ai gasit nimic spart, asa-i? deci ar fi cam ciudat ca o fantoma sa iti fi facut si curatenie.
, pai stai la casa sau la bloc, sa ne orientam si noi, ca poate aveau chef vecinii sa sparga ceva sau arunca cineva ceva pe ghena, gen vaze, farfurii etc daca nu, sa consideri si fantomele o solutie serios acum, pisica mea se opreste uneori si miauna in gol si scuipa si isi umfla coada de zici cai veveritza (o fi taicasu mort fostul meu motan) si eu uneori cand ma duc undeva, probabil am halucinatii dar pot sa jur ca in patul meu e pisica mea si cand clipesc dispare(adica in 2 secunde) si asta dupa 2 ani dupa cea murit, sa nu credeti ca sunt afectata, sau uneori simt o prezenta in spatele meu de parca e cineva in spate si ma furnica tot spatele oricum, daca si tie ti s-a intamplat ceva din ce am spus acum, FANTOME daca nuh, atunci problema vecinii , mai ales daca stai la parter sau la 1, ca se poate auzi vreun betiv de prin fata blocului
Ori vecinii tai faceau zcomote, batau tezi sau spargeau peretii sau poate tu iti imaginezi, si eu de 2 ani ma uit la fenomene stranii si de atunci tot aud sunete si vad chesti dar astea nu sunt reale sunetele pe care la auzim, sunt doar in imaginatia noastra, gandeste-te ca nu este nimic, si eu tot auzeam ca suna telefonul meu si cand m-am dus in camera nu era nimic dupa aia suna din cealalta camera si nici acolo nu era si faptul ciudat era ca telefonul meu era descarcat... deci inseamna ca era doar in minetea mea. asemenea fenomene se intampla prin america ...deci nu era nimic
Nim na zis ca esti nebuna, ca at ar insemna ca si eu sunt deci inseamna ca a fost o fantoma! caz rezolvat
Poate un vecin batea un cui sau ceva de genu...sau poate se auzea de afara
Pai, in primul rand, fi pacifista, nu te pune cu ce nu stii, :-? si yoam avut problema asta de cand m-am mutat, desi mai putin zgomotoasa... oricum, eu iti recomand sa nu incerci ritualuri, ai 3 variante : 1. o ignori 2. folosesti asta : http://www.blogadilla.com/wp-content/uploads/2008/06/ouija.jpg se numeste ouija sau calea cea mai simpla este 3. atunci cand o auzi( pe fantoma) du-te in camera respectiva si vezi daca se misca ceva, daca se sparge ceva sau uitete la sucuri, daca se ridica acidul, semne din astea :) daca nu, atunci nai de ce sa iti faci griji, daca da, atunci incearca sa comunici :d, ai grija sa nu spui ceva de genul "jeeet mah din casa mea" ca nu se duce ea asa, fara motiv, trebuie sa vezi ce vrea, o sa iti comunice chiar si pe laptop, desi putin probabil, succes, daca se mai intampla ceva da-mi mesaj;) bye
Soareci!, serios vb, mie mi-a adus pisica unu, am prins- o cand intra cu el in bot, at i-a dat drumul si ea a fugit afara iar el nu stiu unde a disparut. ma inebunit vreo 2 saptamana. se urca pe biblioteca ( acolo tin CD-urile) si mai darama cate ceva. dupa care s-a prins in capcana
Sunt mai multe posibilitati: cineva sa fie acolo si tu nu stiai. daca stai la bloc sa se fi auzit de la vecini(daca nu stai la bloc atunci stai linistita ca si la mine se aud dar nici macar nu le mai bag in seama, doar atunci cand e cineva la mine ma tot intreaba ce se aude ) dar eu, daca as fi in locul tau, as chema un preot si i-as spune sa imi faca sfestanie si nu in ultimu rand inceacra sa nu te mai uiti la filme de groaza. bafta
Deci nu's fantome. eu am mai patit si am vb la scoala ca psiholoaga si a zis ca uneori chiar daca nu ne gandim la asa ceva auzim si vedem lucruri sau persoane inexistente. fantome nu sunt fi sigura si poate era mama sau tata in bucatarie. sau. vecini. eu am una handikpata si mereu cand is afara face ca fantoma si noaptea bate in pereti ca tampita
PS: trimite-mi mesaj pe privat si spune-mi daca ai mai patit sau nu
Am patit si eu, tehnic, sunt auzenii, creierul si le imagineaza ca fiind reale, dand "comanda" la urechi, nu pot explica, oricum, nu-ti face griji
Ma crezi ca la fel mi s`a intamplat si mie?! si eram sigura ca s`a spart ceva, o farfurie ceva. si tot asa era seara si eu eram la calculator. Eram pe TPU si pe messenger. Si m`am dus la bucatarie, am aprins becul si am cautat prin toata bucataria cioburi de farfurie sau pahar ceva, dar nimic. Si m`am pus si eu la culcare atunci ca ma cuprinsese frica
Dar eu credeam ca mi s`a parut mie
Stai linistit...am si eu o solutie care ma ajuta si in prezent! Mai bine decit sa stai la calculator pune miina pe BIBLIE si citeste in fiecare siara! Chiar daca a fost cel rau, oricum nu-ti poate face nimic pentru ca tu esti creiat de Dumnezeu si EL nu o sa permita ca raul sa te atinga. ai incredere in DUMNEZEU si vei dormi linistit! CREDEMA
Yurisa întreabă: