| iulia2013 a întrebat:

Asnoapte am visat că îmi pierdusem cercei de aur. Ce înseamnă? Este de rău? Este de bine? Vă rog spuneți-mi semnificație dsu fundă celui mai bun rãspuns.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

E de rau! Tare!
Nu de inel, ci de gramatica...

| whatevernvm a răspuns:

Pe ziua de azi asta e oficial cea mai cretina intrebare de aici

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Pai si cand te-ai trezit i-ai gasit? Nu e semn bun, inseamna ca cerceii aia aduc ghinion. Trebuie sa scapi de ei, iti dau adresa sa mi-i trimiti mie sa te scap de probleme.

| untu a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Ce lacom sunteti! Vreti cerceii de aur? Sa stiti ca aurul, banii si luxul nu aduc fericire!

| Nimeni10 a răspuns:

Cine naiba mai crede in 2016 in prostiile astea?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Nimeni10):

Are sigur aceeasi profa de religie cu @Pufosica.

Răspuns utilizator avertizat
| AllForOne a răspuns:

Singurul lucru pe care l-am găsit legat de genul ăsta de vis e că prevestește dificultăți financiare.

| Anonima0001 a răspuns:

E doar un vis... stai calma...Creierul lucreaza si noaptea in timp ce dormi. din aceasta cauza visam..Nu patesti nimic. Daca ai sti cat visam asa. happy Nu esti singura

| giorgi35567 a răspuns:

Nu mai radeti de ea! Draga mea, asta este doar un vis! De obicei oamenii viseaza anumite lucruri cum ar fi cerceii tai... poate zilele astea te.ai gandit la ei sau ai vaxut o pereche de cercei frumosi la cineva si te.ai gandit la cercei si uite ca i.ai visat ...sa nu crezi niciodata ca daca visezi ceva gen ca pici un examen sau ca ai luat nota mica se va intampla! Nu! Pentru ca te gandesti mult la un lucru sau chiar foarte putin in timpul domnului creierul preia acea informatie si o transforma itr.un vis si de multe ori cand visezi ceva gen ca ai picat un examen este ca te.ai stresat prea mult. ...sa nu te sperii de vise, pentru ca o parte din creierul tau le produle la fel ca la si la otice om...succces! Sa visezi frumis