| madDa_1471 a întrebat:

asqltatsi si voi driftu` de noapte cu escu si andrei? si de unde suntetsi? :d ce parere avetsi?

15 răspunsuri:
| lexony a răspuns:

Da, ascult si am o parere f buna despre ei.big grin

| Ea12345 a răspuns:

Ah? ce, cum unde, cand?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ascult big grin foarte tari rolling on the floor sunt din Sibiu smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ii ascult si imi plac foarte mult. Sunt foarte haiosi

| ladydrink a răspuns:

Clar, ascult! sunt ce'i mai tari:d.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ascult
sunt tarii:X
app si sunt din arad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu ascult Drifu De Noapte cu Escu Si Andrei Mi se pare o emisiune tare si nu merita sa fie de luni pana joi ea merita sa fie zilnic si nu numa 3 ore de la sa fie vreo 5 e tare emisiunea e fatala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascult Driftu de noapte in fiecare seara de luni pana vineri... Sunteti super! Nu ma plictisesc niciodata cu voi. Va pup si tineti-o tot asa. Raluca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey sunt din bucuresti(baneasa) si am inceput de cateva zile sa ascult driftu' de noapte...de atunci nu mai scot castile din urechi cand incepe...sunteti super tari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu?:O driftu` e viata mea:X
escu si andrei sunt bestiali:X
ii ador:X:X
da` vreau sa fie emisiunea mai lunga. macar vreo 3-4 ore... si nu numai de luni pana joi... in fiecare zi, si sa se faca si driftu` de zilaughing tot cu escu si andrei:X. ar fi bestial:X:X:X. ii ador:X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oooo escu si andrei. dapppp:X:X:X i love you.pacat ca sunt doar de luni pana joi.crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietzii aia sunt dementzi. imi place happy :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal ii asclt de la prima emisiune aia cu piese care ne aduc aminte cand era doar escu atunci can se plangea ala de una diana si voi sa tina de lunai pana duminaica? 5 ore? ma sunt si astia oameni nu roboti aveti ma si voi mila TurteX tulcea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pacat ca nu mai sut pe ppoooost :[ Cat de nasol. Erau fffffffff tari

| CristiGood a răspuns:

Ce-as da sa se faca din nou emisiunea big grinbig grin:X:X