| Cristina788 a întrebat:

Asta vara am cunoscut un baiat in "Mamaia" aici in Constanta de unde sunt si eu, mi-a placut de el din prima clipa i-am cerut si nr de tel (dar nu-l mai am din cauza ca mi-am pierdut telefonul mobil imediat dupa 3-4 zile) si nu am mai putut sa ma intalnesc cu el pentru ca va dati seama ca nu mai aveam cum sa iau legatura cu el, nici id-ul lui de mess nu-l aveam pentru ca nu mi l-a dat. Dar din fericire am tinut minte cum il cheama si m-am dus prin zona aia si m-am interesat daca il cunoaste cineva pe "X"? si pana la urma a zis un baiat ca il stie si m-a intrebat daca este cumva blondut, inalt la care i se spune "X"? La care eu am zis ca da, ca asta este baiatul de care ii zic... mia- zis ca nu are nr lui de tel ca nu prea il cunoaste bine dar mi-a zis unde sta, si mi-a zis sa ma duc sa ma interesez de el prin zona aia. Dupaia eu am stat si m-am gandit ca daca acesta ma minte, de unde sa stie el ca sta acolo? si m-am mai interesat si un alt baiat mi-a zis la fel ca tot acolo prin zona aia sta. Si acum mi-am pus in minte sa ma duc sa-l caut in zona aia, sa intreb lumea din cartierul acela, dar nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu? credeti ca am vreo sansa?

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mai bine te duci. Macar stii si tu ce mai face, mai ai ocazia macar sa il vezi odata. Daca nu mergi o sa ramai cu senzatia aceea de parere de rau ca nu ai incercat. Eu am patit o chestie de asta si mi-a parut rau ca nu m-am dus dupa fata. Poate era altfel situatia acum. Du-te!

| medex3 a răspuns:

Ma gandesc sa nu fie vreo problema prin zona aia:-s ...Adica nu stiu cum sa-ti spun. Vreo capcana? Ceva.Mai cauta prieteni pana dai de unu care sa aiba nr de telefon happy

| emanuelf a răspuns:

Pana nu incerci nu-ti vei da seama daca ai o sansa! Incearca, ce pierzi? Poate e EL. happy Bafta.

| cristinela a răspuns:

Daca nu incerci, o sa te intrebi tot timpul ce s/ar fi intamplat daca il cautai...Asa ca nu mai sta pe ganduri, incearca! Nu ai nimic de pierdut, in afara de ceva timp bineanteles, dar asta nu conteaza prea mult, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Cauta`l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai acasa ca e mai bine. Nu dispera nu e sfarsitul lumii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nascuta in '94? daca da, sincer alta treaba n-ai?

| monikutza a răspuns:

Daca iti place de el du-te si cautal, pana nu incerci nu castigi.

| lary_5588 a răspuns:

Incercarea moarte n-are.Mergi si cautal poate va fi sufletul tau pereche.baietii aceea nu ai de ce sae minta