Wow! erai la masa cand s-a intamplat acest lucru? a facut zgomot? rosiile sunt forte usoare iar ardeii nici nu ai ce sa le spui. chiar nu imi pot explica.
Seby98, s-a spart COMPLET, sub ochii mei... bine ca nu s-a accidentat nimeni din pricina cioburilor...
Raisuka, mersi ca ai incercat. :p
La asta ma gandeam si eu, dar dupa, au aparut "superstitiile". Am vrut sa vad doar parerea voastra.
Multumesc tuturor!
PaladeOvidiu, nici macar nu ai incercat. De ce te-ai mai straduit sa "raspunzi", stiind ca nu aveai habar sa-mi explici parerea ta?
A fost farfuri sub presiune. ciudat fenomen. nu stiu de ce ne intrebi pe noi. nu cred ca cineva poate sa-ti spuna ce a fost. si pentru noi e un mister.
Interesant lucru hmm, eu voi incerca sa dau niste raspunsuri. Lucrul asta ar putea fi explicat mai greu(cred eu).Si presupun ca sunt mai multe variante de raspuns eu iti vosi supune parerea mea nu stiu daca e corecta dar incerc. Cateodata cand esti foarte energic ai multa energie, sau cand suteti extrem de furiosi mai trosneste mobila nu din cauza ca e uzata... din cauza energii pe care noi nu o vedem dar totus ea exista ca aerul nu il vedem dar exista.Asta cred ca e cel mai logic raspuns in fine su stiu daca are efect si la farfurie