| Dianné a întrebat:

Astazi, am fost in vizita acasa la cumnata mea, unde pusesem masa, ne simteam foarte bine, (tin sa mentionez ca ploua rau de tot afara) iar dintr-o data, farfuria din sticla pe care erau asezate cateva rosii si ardei, s-a spart in mii de bucati, a pocnit SINGURA. S-a facut praf, erau o gramada cioburi, si linii fine de sticla (mancarea nu era acoperita, totul era pregatit, nimeni nu statea la masa pusa deja). Fenomenul m-a socat de-a dreptul, si doar pentru ca NIMENI nu a atins-o atunci, ceva anormal. Ce credeti a fost? De ce s-a spart farfuria, tinand cont ca NU se afla sub niciun "risc", s-a spart singura?! Nu stiu daca ajuta cu ceva, dar parintii mei nu tinusera absolut nicio legatura cu cuscrii (mai am un frate, am fost in vizita la parintii viitoarei sotii, cu totii, impreuna), apropiandu-ne unii de altii. happy
Lamuriti-ma, va rog! Mersi.

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Ffoarte bizar. poate sunt bantuiti.

| PetreConstanta a răspuns:

Numai Dumnezeu stie nu mai te gandi Poate de la caldura

| Tarabostes a răspuns:

Wow! erai la masa cand s-a intamplat acest lucru? a facut zgomot? rosiile sunt forte usoare iar ardeii nici nu ai ce sa le spui. chiar nu imi pot explica.

| Dianné explică:

Seby98, s-a spart COMPLET, sub ochii mei... bine ca nu s-a accidentat nimeni din pricina cioburilor...

| Dianné explică:

Raisuka, mersi ca ai incercat. :p
La asta ma gandeam si eu, dar dupa, au aparut "superstitiile". Am vrut sa vad doar parerea voastra. happy
Multumesc tuturor!

| Dianné explică:

PaladeOvidiu, nici macar nu ai incercat. De ce te-ai mai straduit sa "raspunzi", stiind ca nu aveai habar sa-mi explici parerea ta? happy

| ღAleKrissღ a răspuns:

Pare a fi un fenomen paranormal...deci nu stiu cat de mult te-as pute ajuta

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

A fost farfuri sub presiune.hee hee ciudat fenomen. nu stiu de ce ne intrebi pe noi. nu cred ca cineva poate sa-ti spuna ce a fost. si pentru noi e un mister.

| Raisuka a răspuns:

Interesant lucru hmmthinking, eu voi incerca sa dau niste raspunsuri. Lucrul asta ar putea fi explicat mai greu(cred eu).Si presupun ca sunt mai multe variante de raspuns eu iti vosi supune parerea mea nu stiu daca e corecta dar incerc. Cateodata cand esti foarte energic ai multa energie, sau cand suteti extrem de furiosi mai trosneste mobila nu din cauza ca e uzata... din cauza energii pe care noi nu o vedem dar totus ea exista ca aerul nu il vedem dar exista.Asta cred ca e cel mai logic raspuns in fine su stiu daca are efect si la farfuriethinking