Nu sunt normale astfel de intrebari. Cei care intreaba totusi cred ca fac o gluma buna sau verifica modul in care functioneaza TPU. Unii chiar nu stiu sa formuleze o intrebare, dar vor sa se afle in treaba. Apropo, formularea unei intrebari inteligente este mai grea decat aflarea raspunsului.Intrebarea nu este la indemana oricui.Pe ea se bazeaza progresul.
Sunt de acord cu tine mai ales ca acum cateva zile am pus o intrebare si nu a aparut.In intrebare am cerut informatii clare nu prostii ca cele pe care le enumeri tu mai sus.
Dar probabil ca acei oameni nu au ce face sau poate chiar nu stiu raspunsurile la acele intrebari.
Sunt de acord cu tine... E prima oara cand intru astazi. Daca gasesti vreo solutie prin care putem pune punct intrebarilor tampite eu sunt de partea ta. Cred ca ti au raspuns la intrebare in mare parte cei care posteaza intrebari dintre cele la care faceai referire. Sau poate am devenit cu totii extrem de toleranti dintr o data. Cine stie?
Am o parere proasta! Dar ma uimeste cum ai ghicit tu varsta celor care pun astfel de intrebari?! De unde sti ca sunt majori? Astfel de intrebari ar trebui scoase de pe site conform regulilor de functionare ale sitului, ca fiind irelevante si ar trebui raportate de oricine!
E trist, dar sunt de acord cu tine. Incerc si eu sa gasesc un subiect interesant de discutie pe aici, dar nici o sansa.
Nu am obiceiul sa vorbesc singura, dar e singura cale prin care as putea avea o conversatie decenta pe-aici.
Cei ce posteaza astfel de intrebari nu au ce face si se distreaza in felul acesta. Astfel de intrebari nu trebuie sa apara pe site iar daca apar trebuie raportate.
Parerea mea este (din pacate) ca acesta tinde sa devina nivelul intelectual al poporului roman; spre asta ne indreapta cei care ne conduc; din cauza "stralucitului " sistem de invatamant, sunt tot mai putini tineri care citesc, invata, si vor fi si mai putini; dupa stingerea setei de cultura, urmeaza inhibarea dorintei de a gandi, si cum "functia creaza organul" urmeaza indobitocirea maselor. Si nu e departe. Treziti-va copii si puneti mana pe carte! Treziti-va oameni buni si puneti-va copii sa invete!
Davyduchiha2001 întreabă: