Acum am văzut la profil că ai 13 ani. Ce pot să-ţi spun? Pierce-ul în buză e o nimica toată, te doare foarte puţin.Eu te sfătuiesc să mai aştepţi, eşti cam micuţă. Dar fiecare cu mentalitatea sa.
@derye câţi ani ai? Mai mult de 11 ani nu îţi dau.
"Gandeste'te ca acei copii care isi baga de la 10 ani au fost impinsi de parinti. Piercing-ul, nu e cool, cand ai 14 ani, si clar nu in buza" - dar unde e cool?
Gandeste'te ca acei copii care isi baga de la 10 ani au fost impinsi de parinti. Piercing-ul, nu e cool, cand ai 14 ani, si clar nu in buza. Unul micut, dragut, e ok, dar nu cred ca vrei sa ajungi ca respectivii:
http://www.google.ro/......tp?/images
Doar scriind "piercing" pe gugal, iti da tot felul de anomalii, si anormali.
Deci mai bine ar fi sa nu-l convingi. Ai 14 ani, abia incepi si tu sa gandesti. Daca se infecteaza rana (este posibil, nu zic basme) ce faci? Stai in spitale, si platesti la doctori.
Mai bine renunta.
Cand faci 18 ani, faci ce vrei.
Pe scurt: te sfatuiesc sa NU iti faci, dar daca tot vrei sa-ti faci in afara de inconstienta, idioata, tampita...alte cuvinte nu imi vin in minte!
Next, please...
@¤ÅЙÐЯų§ĦҜ¤: pentru curiozitatea ta, am 15 ani.
Sincer, nu vad ce am spus eronat in chestia citata de tine. Vroiam sa te trimit la plimbare, dat am vazut ca si tu ai pierce in buza. Daca eu nu agreez pierce-ul in buza, nu vad de ce as avea 11 ani? Sincer, acum te consider tampit(a), poate esti, poate nu esti, putin imi pasa, de fapt putin imi pasa ca traiesti. E trist sa aflii, nu? Dar de fapt tie ti se spune des.
Anyway, ma poti injura, ma poti face in toate felurile, numa' nu mai umple site-ul cu reply-uri de toata jena. Daca vrei sa ma injuri, fa'o in inbox-ul meu.
@gabriela: esti gegiala citez: "Ai grija unde iti faci gaura"
parerea mea e ca nu meriti piercing. "Desteul de mare" pentru pierce est atunci cand poti fi responsabila de consecintele faptelor tale, or un copil care se da cu fundu' de pamant zicand: "Daca nu imi puneti pierce ma las de scoala!" nu este unul foarte matur si responsabil
Stiu cat iti poate fi de greu dar incerca sa-i faci sa intelega nevoia ta sa-ti pui percing, fii tare.
Giuly are dreptate de la mine ai inteligent pentru ca asa este.Presupun ca daca iti doresti de la 10 ani acum ai cat 10 ani si 2 luni? ce crezi ca o sa fie asa interesant daca ai pierce? o sa ai un iq mai mare? neah ramane la fel draga mea iti sta bine si fara iar taica-tu are dreptate macar unul din 2 parinti sa isi educe copiii
Sincer nu cred ca exista metode te convingere...parintii mei, spre exemplu odata ce spun nu, orice as face nu ramane. Dar depinde foarte tare de modul in care te educa si de caracterul lor.Nu cred ca ar avea rost sa plangi sau sa te pui in genunchi... daca sunt ca ai mei, dar daca sunt usor de convins incearca.nu siu ce sa iti spun
Uite, eu am avut pana acum o gramada de gauri -labret, smiley, under tongue, snakebites(le-am facut de vreo 3-4 ori) si mama mea mi-a permis toate aceste lucruri.Multora dintre parinti nu le place. ca in cazul tau. incearca sa ii convingi ca se poate renunta oricand la el, nu e ceva permanent ca de exemplu tatuajul sau ca doresti mult sa vezi cum este cu pierce si daca n-o sa le convina vei renunta la el si ai sa vezi ca in timp se v-or obisnui cu ideea aceasta. Le mai poti spune de asemenea ca ai o gramada de cunostinte/prieteni care au pierce si ei n-au avut probleme cu parintii deoarece ei au incercat sa inteleaga nevoile copilului. Sper sa-ti fie de ajutor.
Baga-ti-l si dupa du-te la tatal tau si zi mi-am bagat pierce si punct.
Eu asa am facut si mi-am bagat in limba...
xXStonedAngelXxgirl întreabă: