Norul este la o altitudine de 6 km si se deplaseaza. Nu cred ca taman pe Romania(Bucuresti) va cobora in picaj sa trebuiasca masca! Ceilalti ceteteni din Europa peste care a trecut norul au avut masti? Cei din media fac deja caterinca si Bau-Bau din orice stire de pe glob! Halal!
Dupa circul cu gripa aviara, au jurnalistii, in sfarsit, un subiect cu care sa ii sperie pe cei slabi de inger.
Nu inteleg de ce atata tevatura din cauza unui nor de cenusa, se raspandeste evident peste tot, insa acum nu mai trebuie sa iesim din casa pentru un fleac? Eu ma aflu mult mai aproape de acest nor, insa nu m-a si impiedicat sa iau o gura de aerEu zic sa nu ne mai speriem pentru orice si intr-adevar cei care au probleme cu plamanii sa stea in fotoliile lorCe zici mergi la o plimbare?
Sunt in Suedia, sper sa nu fie norul de cenusa si atunci cand voi veni eu in taraOricum voi trece peste orice obstacol care iese in calea mea, ma voi lupta si voi ajunge in Romanica
Norul va ajunge spre seara in capitala... dar oricum nu e foarte periculos din cate stiu; doar ca...
eusebiu27 întreabă: