| BUBULINA a întrebat:

Astazi aveam de gand sa ies in parc, vine mama la mine speriata si imi spune sa nu plec nicaieri din cauza norului de cenusa.Realitatea Tv recomanda sa iesim din casa cu masti...si ce'i care se stiu bolnavi de astm sa nu iasa din casa. Voi ce parere aveti? Va este teama?

11 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Norul este la o altitudine de 6 km si se deplaseaza. Nu cred ca taman pe Romania(Bucuresti) va cobora in picaj sa trebuiasca masca! Ceilalti ceteteni din Europa peste care a trecut norul au avut masti? Cei din media fac deja caterinca si Bau-Bau din orice stire de pe glob! Halal!

Abh
| Abh a răspuns:

Dupa circul cu gripa aviara, au jurnalistii, in sfarsit, un subiect cu care sa ii sperie pe cei slabi de inger.

| Barajag a răspuns:

Nu inteleg de ce atata tevatura din cauza unui nor de cenusa, se raspandeste evident peste tot, insa acum nu mai trebuie sa iesim din casa pentru un fleac? Eu ma aflu mult mai aproape de acest nor, insa nu m-a si impiedicat sa iau o gura de aerhee heeEu zic sa nu ne mai speriem pentru orice si intr-adevar cei care au probleme cu plamanii sa stea in fotoliile lorbig grinCe zici mergi la o plimbare?hee hee

| Barajag a răspuns:

Sunt in Suedia, sper sa nu fie norul de cenusa si atunci cand voi veni eu in tarabig grinOricum voi trece peste orice obstacol care iese in calea mea, ma voi lupta si voi ajunge in Romanicalaughing

| BUBULINA explică:

@ursulika, esti in Rom?>

| Kagomitza a răspuns:

Norul de praf va fi doar in aerhappy. Asa ca puteti iesi fara probleme afara.tongue

| BybyBlondina a răspuns:

Norul va ajunge spre seara in capitala... dar oricum nu e foarte periculos din cate stiu; doar ca...

| ioana_5244 a răspuns:

Jud maramures

| Luuuv a răspuns:

Dar in ce judet se afla acest nor de cenusa?

| Luuuv a răspuns:

In ce judet se afla acest nor de cenusa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai fara frica bubulina, ca acusi inventeaza cercelus vaccinul impotriva norului.
De acum in colo o sa inceapa "povestile" pe la televizor.
Stai sa vezi ca Romania o sa fie cea mai afectata...eheeee pregateste-te.