Da, vorbesti cu el. Comanzi ca si inauntru. Nu poti reclama la OPC orice nesimtit, si fara probe...
Dar poti face o plangere la conducere, si crede-ma, va fi sanctionat foarte dur, americanii nu glumesc (de fapt romanii care daca sunt sefi, se cred americani).
Mergi acolo, opresti, apesi butonul sau...ma rog, comanzi, mergi pe partea ailalta cu masina si iei comanda, platesti, si pleci.
O mica intrebare:ii pot reclama la OPC (vezi textul intrebarii)?
PS:Spui operatorului ce vrei sa comanzi, sau cum!?
Cum o trimit? Pe mail, telefon, ceva?
Mai multe detalii, intr-un mesaj privat (la rubrica Mesaje).
Da, vorbesti cu el. Comanzi ca si inauntru. Nu poti reclama la OPC orice nesimtit, si fara probe...
Dar poti face o plangere la conducere, si crede-ma, va fi sanctionat foarte dur, americanii nu glumesc (de fapt romanii care daca sunt sefi, se cred americani).
Pai tatal tau tb el sa comande dar si cu tine trebuiau sa fie politicosi dar sa stii asta e Romania...e greu sa vorbesti frumos cu un copil
Pai el daca nu le are cu tehnologia?
adica nu stiu de ce te-ai speriat adica pentru romani e ceva normal...dar sunt si unii politicosi si tu ai apasat butonul corect de a venit ala la tine dar poate a crezut ca esti un copil care nu ai ce face.
Ce sa fie normal pentru romani? Sa imi zica unul "Iesi afara"?
Nu a venit ala la mine, a vorbit prin microfon.
Eu m-am speriat deoarece mi-a zis ala, sa ies afara, de parca aia nu primesc copii de orice varsta, pana la 18 ani.Dar oare nu s-au gandit ca pot pierde un client?
PS:Macar, ca sa stiu, cum se comanda din drive-in?