| Florincrap a întrebat:

Astazi,cand am fost la un drive-in al unei foarte cunoscute companii care vinde produse fast-food,tatal meu (soferul) m-a rugat sa ies si sa comand. Cand sa comand,am apasat pe un buton si nu am stiut ce sa fac mai departe. Operatorul mi-a spus "Nu mai sta aici,iesi!",pe un ton barbatesc,si bineinteles, eu m-am speriat de moarte si am iesit.Ne-am dus la restaurantul de alaturi (apartinand companiei cu pricina) si am comandat (pachet).
Am 12 ani, sunt baiat.
Ce ati fi facut daca erati in situatia aceasta?
PS:Cum se comanda din drive-in?
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Da, vorbesti cu el. Comanzi ca si inauntru. Nu poti reclama la OPC orice nesimtit, si fara probe...
Dar poti face o plangere la conducere, si crede-ma, va fi sanctionat foarte dur, americanii nu glumesc (de fapt romanii care daca sunt sefi, se cred americani).

8 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Mergi acolo, opresti, apesi butonul sau...ma rog, comanzi, mergi pe partea ailalta cu masina si iei comanda, platesti, si pleci.

| Florincrap explică (pentru valentingb):

O mica intrebare:ii pot reclama la OPC (vezi textul intrebarii)?

PS:Spui operatorului ce vrei sa comanzi, sau cum!?

Cum o trimit? Pe mail, telefon, ceva?
Mai multe detalii, intr-un mesaj privat (la rubrica Mesaje).

| valentingb a răspuns (pentru Florincrap):

Da, vorbesti cu el. Comanzi ca si inauntru. Nu poti reclama la OPC orice nesimtit, si fara probe...
Dar poti face o plangere la conducere, si crede-ma, va fi sanctionat foarte dur, americanii nu glumesc (de fapt romanii care daca sunt sefi, se cred americani).

| Paul1498 a răspuns:

Pai tatal tau tb el sa comande dar si cu tine trebuiau sa fie politicosi dar sa stii asta e Romania...e greu sa vorbesti frumos cu un copil

| Florincrap explică (pentru Paul1498):

Pai el daca nu le are cu tehnologia?

| Paul1498 a răspuns (pentru Florincrap):

laughing adica nu stiu de ce te-ai speriat adica pentru romani e ceva normal...dar sunt si unii politicosi si tu ai apasat butonul corect de a venit ala la tine dar poate a crezut ca esti un copil care nu ai ce face.

| Florincrap explică (pentru Paul1498):

Ce sa fie normal pentru romani? Sa imi zica unul "Iesi afara"?
Nu a venit ala la mine, a vorbit prin microfon.
Eu m-am speriat deoarece mi-a zis ala, sa ies afara, de parca aia nu primesc copii de orice varsta, pana la 18 ani.Dar oare nu s-au gandit ca pot pierde un client?
PS:Macar, ca sa stiu, cum se comanda din drive-in?