E adevarat ca in zi de sarbatoare nu trebuie sa faci treaba si alte lucruri. Dar se refera la acele lucruri care nu sunt necesare.Insa acest lucru trebuie facut. Poate ca nu e voie, dar nu avem de ales.Si nu este deloc o intrebare aiurea.Cine o considera asa... imi pare rau pentru el.
AleX, chiar nu ştii ce e aia ironie? Şi ia zii, dacă ţi-ar fi răspuns că nu ai voie să îţi faci baie 8 zile, tu nu te-ai mai fi spălat?
La aşa întrebare, răspuns pe măsură.
nici nu stii ce pacat ai savarsit punandu'ti intrebarile astea, considerand aberante cerintele sfinte.
pai bine mai, pentru ce ai nevoie sa te speli? dorinta de a face pe plac lui dumnezeu, credinta ta...nu inlatura astea si foamea, si setea si o baie relaxanta?
nu te spala, dumnezeu ne iubeste si asa, murdari.
bine macar ca nu s'au gandit sa puna boboteaza in iulie
Da avem voie, dar eu una si daca aveam si daca nu, nu aveam de gand sa stau 8 zile fara sa ma spal.
Normal se zice ca in ajunul bobotezei, de boboteaza si 8 zile dupa nu se spala...Eu respect in ajun si in sarbatoarea propriu-zisa si hai si a doua zi atat. E cam aiurea sa stam atat timp nespalati nu?
Nu avem voie sa ne facem baie. Mare pacat este sa spurcam apele cu murdaria noastra. Nici sa folosim WC-ul nu este voie. Nevoile trebuiesc impachetate in ziare si tinute in debara 8 zile apoi trebuiesc aruncate. Nu se spala pe maini, pe picioare, la fund, pe cap...singurul loc unde se spala este PE CREIER!
Mda...nu stiu ce sa zic? cum ma sa nu ai voie sa te duci la wc? sunt absolut sigura ca aceste chestii sunt inventate de oameni in nici intr-un caz Dumnezeu nu lea impus.
Bine ca m-ai luminat! Ca nu stiam de unde vine duhoarea ca de dormitor de soldati.
Cred ca prostia asta ai gasit-o in "Decalogul Puturosilor".
Buna, Alex! Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.Nu mai baga in seama rautatile unora.Probabil ca atata pot sa faca.Nu trebuie sa te superi pe ei. Te pup si iti doresc toate cele bune!
In Ajunul Bobotezei, de Boboteaza, si de Sfantul Ion este recomandat in rest poti sa speli si sa te speli.Nu este obligatoriu dar este indicat.
Sa nu uiti sa bei cate putin din aghiasma Mare pe nemancate pe care ti-o da la Biserica sau preotul acasa fiindca ajuta foarte mult pentru ganduri urate, boli, rautati, necazuri etc.