| happy.....withoutyou a întrebat:

ATENTIE, ATENTIE!laughing
Propun ca de azi inainte sa scriem cit mai corect si educat! Propozitia sa fie propozitie si cuvintele-cuvinte! Sa oferim raspunsuri din toata inima, depunind in ele tot ce e mai intelept si dragut in sufletele noastre! intrebarile sa aiba un rol educativ, sa iti dezvolte personalitatea si cultura generala! Pentru o saptamana de gramatica de nota 10, ar trebui sa fie oferite 500 puncte, ia sa vedeti ce DESTEPTI ne facem!laughing

Răspuns Câştigător
prfml
| prfml a răspuns:

Asta a fost scopul meu de cand m-am inscris pe acest site pana acum si va fi in continuare. Recunosc public ca la inceput eram entuziasmat cand primeam puncte, dar cand am fost facut expert TPU intr-un termen sa asa scurt am fost in acelasi timp mandru de mine ca am obtinut ceva care nu tine de domeniul bani dar in acelasi timp m-am simtit prost fata de restul, incat o saptamana decat intram pe site si citeam, nu am mai dat nici un raspuns, ba chiar mi am facut o alta adresa, ca sa o iau de la capat, ceva de genul sunt ultimul care trec prapastia, am fost convins de prieteni sa continui ce am inceput asa ca am revenit la prfml. De multe ori scriu gramatical incorect din cauza ca ma grabesc, noroc ca pot reedita raspunsul, dar cand gresesc gramatical intrebarea sunt constient ca zarurile au fost aruncate si ma explic printr-un raspuns de care nu sunt sigur ca il va citi toti cei care merg pe premiza aparentele conteaza.

24 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Asta e ca una dintre situatiile alea in care se trezeste cate unul " Propun sa fie pace in lume". Oricat de frumos ar suna, oamenii pot face propuneri si pot decide doar in dreptul lor; nu poti controla modul in care simt/gandesc/se comporta altii (din fericire).

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ok...continua sa visezi. Chiar crezi ca daca TU vrei asta, de maine toti agramatii vor scrie corect, nu se vor mai masturba astia cu periute de dinti sau mai stiu eu cu ce?
Mai al naibii au sa sara cu stupidele pe cei care incearca sa-i corecteze!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu sunt de acord, dar suntem multi pe site...

mariana
| mariana a răspuns:

Initiativa ta este laudabila, dar dupa cum stii, pe acest site navigheaza si useri care fie nu prea le-au avut cu scoala, fie acum se afla la inceputurile ei, asa ca greselile au fost, vor fi si este posibil ca, o mica parte din ei, vor mai invata, citind raspunsurile altora, care se straduiesc sa respecte limba romana, scriind-o corect. Cred ca fiecare are de invatat de pe acest site si cred ca, trebuie sa fim optimisti ca, vor fi unii care, pe viitor, isi vor corecta scrierea. Speranta nu moare niciodata, asa ca ce ne face asa de pesimisti?
Felicitari celor care scriu si se exprima corect, inteligibil si cu bun simt, in postarile pe acest site.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Interesanta propunerea ta insa cati o vor respecta?

| JoJo a răspuns:

Cand ai postat aceasta intrebare trebuia sa ai mai multa grija la gramatica pentru ca iti sar toti in caphappy
Vz ca ai cateva greseli: "cit", "intrebarile", "saptamana"
Incearca sa reeditezi ca sa nu mai atragi atentiawinking

| AndutzaAndu a răspuns:

Ai dreptate dar na ce sa-i facem...tongue

| clawss a răspuns:

Este o idee buna! Dar daca ai propus-o, tu ar trebui sa fi primul care sa ti-o insusesti, si tu ai uitat un,, e,, din cuvantul,, intrebarile,,!

| Casiana a răspuns:

Sa scriem cat mai corect, de aceea ai scris in loc de "cat","cit"...

| aysun a răspuns:

Esti de pus pe FailBlog.org, din pacate.
Propui sa scriem cat mai corect si tu scrii cu " î " in mijlocul unui cuvant. GG!

| angella1972 a răspuns:

Propunere de nota 10.

| happy.....withoutyou explică:

Fiecare crede ca nimeni nu o sa respecte, si nu respecta nici el, sa incepem fiecare cu noi insine! La urma urmei, asta e reputatia noastra!

| madboy8 a răspuns:

Nu se va respecta ceea ce noi dorim prin simplul fapt ca nimeni nu este perfect. Si eu mai gresesc, mai scriu un cuvant gresit sau de ce nu si mai multe. Chestia este ca daca ne dorim cu adevarat putem remedia situatia. Sa incercam sa ii corectam pe cei ce gresesc, sa le aratam unde gresesc si sa ii indrumam spre un scop anume : "Limba romana" nu chineza sau japoneza!

@g.missyoumuch.r: respecta si vei fi respectat...
Daca tu faci ceea ce trebuie si ceilalti isi vor da seama ca gresesc si isi vor schimba modul de scriere! bafta... bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt de acord cu tine, dar de! Daca nu prea sunt educati pe aici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandra
Sunt Alexandra si vreau sa iti spun vreo doua vorbe:
Esti o proasta!
Daca esti ruda cu doamna nu inseamna ca desteapta.
Proasto!
Uita-te in oglinda si vezi ce ai in cap!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proasta aia de Zagara Luminita-Gura-Padinii nu trebuia sa ia nici un premiu la micul matematician.
O tine masamarea in brate fiindca nu stie nimic Luminita.
Masamarea find fosta invatatoare.
Si mai departe va dati seama.
Stiu cine e cea mai buna din clasa.Incepe cu literele:
Lore
.
E cea mai desteapta.
Prostilor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am eu un raspuns. dana

| lorena_5817 a răspuns:

Noi pe atat cat ne facem mai mari cu atat vom fi mai destepti la invatatura, la calculatoatre si la tot ce exista in aceasta planeta, doamna sau domnisoara happy... withyou.
Noi trebuie sa ne credem inteligenti, fiindca astfel ne vom demoraliza si nu vom mai face nimic.
Eu am numai foarte bine la note si la medi.
DE ce?
Fiindca am o stinta puternica.
Zagara Luminita este fiica unei invatatoare, Oprea Andreea este prietena cu Zagara Luminita.
Lupu Alexandra...
Toate sunt pe pile, dar eu nu sunt asa si fiindca nu sunt asa stiu foarte multe si asta conteaza mult.
Ele nu stiu adunarea cu trecere peste ordin si scaderea. Ce proaste sunt!
Am luat premil intai si ii voi lua. Asta jur!
Proastelor!

| lorena_5817 a răspuns:

Unde a uitat,, e`` din cuvantul,, intrebarile``?

| lorena_3432 a răspuns:

La

| lorena_3432 a răspuns:

Alea de care v-am povestit eu ca sunt proaste sun din bucuresti nu din gura padinii.

| alexandra1 a răspuns:

Alexandra
Sunt Alexandra si vreau sa iti spun vreo doua vorbe:
Esti o proasta!
Daca esti ruda cu doamna nu inseamna ca desteapta.
Proasto!
Uita-te in oglinda si vezi ce ai in cap!
Proasto!

| alexandra1 a răspuns:

Sunt Alexandra Gura Padinii in clasa cu Luminita si as vrea sa-i spun Luminitei vreo doua vorbe:
Esti o proasta cu cleisi esti cea mai proasta!
Cleioaso!
Proasto!
Scarboaso!
Nu mai vreau sa fim prietene.

| mariana_9016 a răspuns:

Buna.Eu sunt verisoara Lorenei.Imi pare rau ca am scris dupa calculatorul ei si am scris lucruri groaznice. Da, eu am scris, verisoaraei.Nu vreau sa ii fac probleme. Sa nu va luati de ea, de Lorena. M-am referit la altele din Bucuresti nu din Gura-Padinii.Si acolo cand am scris Gura-Padinii am vrut sa scriu Bucuresti. Cele din Bucuresti sunt proaste, cele din Gura-Padinii sunt destepte.Si vreau sa ii spun Andreei-Gura Padinii cae desteapta si nu e vina Lorenei de treaba aceea.La revedere! Imi pare rau! Eu am spus totul dupa calculatorul ei si de aceea a aparut numele,, Lorena''. imi cer scuze.imi pare rau.