| maniac a întrebat:

ATENTIE! Cine vrea sa cumpere unul din cele 5 jocuri originale super tari:scarface, total overdose, afrika korps, gtr2, prey.
Toate sunt functionale si bune si scarface il dau 25 lei, total overdose cu 20 lei, gtr 2 cu 25 lei, prey cu 20 lei.
Daca luati tot pachetu mai primiti un joc gratis de strategie afrika korps
Sunt din Galati.
Numaru meu de telefon :0744382806 imi puteti da numai bip ca va sun eu.
Id-ul meu: jaguaro_edy@yahoo.com

9 răspunsuri:
| cd92 a răspuns:

Jocurile sunt pentru PC?

| maniac explică:

Da

| maniac explică:

Cine i-a tot pachetu mai mentionez odata ii dau in plus un joc de strategie si inca un joc tot gratis dar nu-i original e pe un dvd si este functionabil care se numeste Sniper art of victory

| maniac explică:

Fac ultima oferta daca luati cele 4 jocuri:SCARFACE, GTR 2, PREY, TOTAL OVERDOSE.Va mai dau un joc original afrika korps si inca 3 jocuri care nu sunt originale dar functionabile : sniper art of victory, true crime new york city si need for speed pro street.
Toate sunt pe PC SI FUNCTIONABLE. Numai daca luati cele 4 jocuri.

| maniac explică:

Si fifa 2007 tot gratis dar nu orinal functionabil numai daca luati cele 4 jocuri

| mysteryo_3033 a răspuns:

Din nou aceiasi faza...rupei Ana dale la mutra de olteni handicapatilaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca pe la galati s-a introdus limba cocalareasca in scoala? laughing

| SickOfWriting a răspuns:

Marea enigma de pe TPU te-a facut cocalar si u accepti, oricum ce ai spus u nu era de cocalar afirmatia lui este irelevanta si prosteasca si app analfabetule ai vreo problema cu galateni? Te crezi mare bucurestean, mare om civilizat?

| marian6 a răspuns:

Bai total ovardose l-am terminat de doua ori dar oricum continua vanzarea prietene