Nu stiu ce sa zic.Sincer mi se pare o maree prostie. Un inel sa iti schimbe viata? Hai sa fim seriosi.Toti cei care spun ca le-a schimbat viata probabil au fost platiti ca sa spuna asta. Nu stiu, sincer mie mi se pare o prostie.
Sincer iti spun, asta este o mare prostie, asta i-am spus si maicami dar nu mi-a dat importanta, a dat bani pe el degeaba, nici un miracol nimic viata parca merge si mai prost in fine tu acum poti crede ce vrei tu
S ar putea ca acest inel sa contina un micro torser cu tahioni si in acest fel sa actioneze in conformitate cu subconstientul tau! asta inseamna ca trebuie sa ai grija ce gandesti caci s ar putea sa se intample!
Nu este nimic adevarat... daca imi aduc bine aminte a fost si un reportaj la tv cum ca inelu nu face nimic este doar o inselatorie ieftina si mai dai si o caruta de bani si nu te ajuta cu nimic serios... multi oameni sau plans de acesti inel ca desi au dat atatia bani nu ii ajuta.deci raspunsul meu este ca mai bine nu il cumperi, pastreaza-ti bani nu ii da pe porcari