Si eu sunt fana si am 4 Webkinz, in curand 5. Am o multime de lucruri si de toate, si imi place foarte foarte mult. Nu ma cred deloc obsedata de jocul asta. Unii cred ca numai copii mici, dar eu nu sunt de acord!
Esti obesdata soro' e o mare mare mare prostie.au aparut la televizor pentuca ce nu se vinde le face reclama.
Eu deocamdata am 1 dar am mai avut unul si nu mi-a mers, mai am si un cont de proba. e cel mai tare joc din lumea astaaaaaa
Uite barbie98 eu sunt ionescu maria si am 20 de webkinzi eu cu toti ma joc ai dau de mancare ai imbrac i duc la arena de intreceri i duc la galeria de jocuri ai duc la clubul prietenilor si pe toti ai iubesc sunt un mare fan webkinz eu am zumbbudy 4 pisici 2 catei 2 panda si mai multi am ambonament lux am rochite slipitoare si hainute me care nu le poti cumpara de la magazinul de haine
Eu am 7 intr-un cont (1 hamster, 2 pisica, 3 pasari - iubesc cel mai mult pasarea Robin (http://webkinzromania.ro/tag/pasare-robin/),1 dragon, iar 3 coduri nefolosite (1 vulpe, 1 koala si un iepure alb)
Eu am 5 webkinz si nu sunt o mare fana, dar daca vreti sa imi dati contul vostru sa vad si eu cum e, ar fi tare! stoicagabi90
Si eu sunt o fana webkinz am 5 webkinz: unul de proba, lil'kinz cocker si yorkie, rockerz papillon dog si Mazin Hamster honey.Nu sunt ''obsedate/obsedati'' daca ne place jocul nimeni nu ne opreste sa il jucam.