Hey!
Po`i da .
Vara asta, cu m-am venit in Romania, eram cu prietenele, si miau prezentat un baiat, Alex, si eu m.am indr d el instantaneu, el cred ca era indr d una, dar am petrecut noi doi ff multe momente frumoase, si intr-o seara eram cu o pr si el, si m.am suit in carca lui , ma plimbat ne.am distrat, am stat p o banca si pr mea a vrut sa facem un concurs d echilibriu, sa ne urcam p banca si sa vedem cine sta mai mult =]]. Eu cand eram sa cad i.am cerut lui Alex sa ma tina d mana, m-a luat d mana si nu mi-a dat drumul, dupacea, am gasit o pisica, (el uraste pisicile dar a luat-o in brate si m-a lasat so mangai) . Seara aia nu o voi uita in viata mea. Si in aceaiasi seara mi-a spus daca vreau sa stau cu el, deci, este o victorie :]].
Sper ca te.am ajutat.
Bye
Ooooo,ce dragut!
Toate is dragute; D
Eram in timpul orei de logica, profu. ca profu. da e prea qurvar ...nu preda sta ca prostuuu si vbeste cu femei la telefon.
A dat draq sa fiu si eu la oraM-a scos la tabla.Eu logic ca n-am iesit nici d-al dracul. a vrut sa-mi markeze cu o nota superficiala si nu mare decat 1 registrul din catalog.Ei bine o zii cam proasta pentru. profu.nu mancasem.i-am luat catalogu' am modificat nota i-am nimerit o bucata de creta in creshtetu cheliei.am inceput sa-l iau despre masa.era inconstient.am inceput sa zic de tasu.
satrzit a inceprcat sa riposteze.Am facut in clasa cu toti copii o mini greva.l-am dath cu cracii-n sus si apoi am batut pe banci We rock.Am cantat niste melofii de la Pariu cu Viata si s-a dus draq si profesoru si tot. Sper ca te-am ajutat intr-un fel
::*
Pai
o prietena imi zicea ca nu pot fi cu baiatulcarel plac ca e ea imp. cu el.si el a lasat-o pentru. mine.
funda?
romanaols întreabă: