Nu stiu ce sa iti spun. Eu am patit situatia inversa. Adica eu ieseam la o plimbare ceva cu o fetisoara mai mica doar in sens de amici. Si nu aveam niciun gand. Nu era ca vroiam o relatie sau stiu eu. Pur si simplu imi placea prezenta ei. Ne plimbam, vorbea, radeam. Se poate sa te placa. Daca tie iti place de el incurajeaza-l. Daca nu, incearca sa ii arati ca nu vrei mai mult.
Ba nu te ingrijorezi deloc.Esti precauta.La ce arsenal bogat de replici de agatat au si la cat de inventivi sunt baietii nu m-as mira ca modul cum s-a bagat cu tine in seama sa nu fie altceva decat rezultatul spontanietatii. Oricum hai sa nu il judecam atat de dur
Poate chiar are intentii bune, dar nu te baza pe asa ceva si continua sa stai in garda.Asta e cel mai bun lucru pe care il poti face
Daca baiatul asta...care se poarta foarte frumos cu tine, te ingrijoreaza... unu mai nesimtit?
Creierul tau este pe duca. Crezi ca daca tipul ala vrea sa faca sex cu tine, el o poate face chiar daca tu nu vrei?
Numa' copii pe site-ul asta, care intreaba numa' tampenii.
Nu stiu ce sa spun... dar eu zic sa stai olek mai departe de el.eu asa as face
Deci nici asa nu este bine hai ca imi vine sa mor, daca suntem nesimtit si ne bagam cu japca suntem tarani, daca o luam asa incet cum ar trebui sa va placa voua iar nu este bine... in fine.
daca tot te deranjeaza si te ingrijoreaza treaba asta, la urmatoarea intalnire poti frumos sa il intrebi care sunt intentiile lui si ai dezlegat misterul...
Parerea mea e ca trebuie sa-l cunosti mai intai ca sa iti dai seama daca poti sa ai sau nu incredere in el.cum ai zis si tu, poate sa aiba alte ganduri; nu ai de unde sa stii pana nu-l cunosti.in locul tau nu m`as atasa prea mult de el sau chestii de genu`.
Dupa parerea mea nu trebuie sa iti faci griji poate asa e el cu toata lumea.incearca sa il cunosti mai mult si nu ii permite prea multe si fii atenta in rest nu vad nimic ce te-ar ingrijora.:*:*
Buna! Bai in primul rnd nu inteleg ce treaba are prietenia adevarata cu intalnirea ta... dar da am avut o prietenie adevarata...si de ce te ingrijorezi de la o imbratisare si un simplu pupic pe obraz?!?! Mie mi se pare ca baiatul se comporta frumos cu tine poate pentru ca te place poate pentru ca esti mai mica, sincer ingrijorare asta a ta imi da de inteles ca mai mult de 13 ani nu ai
Ce treabă are prietenia adevătată cu întalnirea de ieri? Da, am avut odata o prietenă dar nu era adevărată pentru că a renunţat la prietenia noastră pentru o fată care îşi dorea să fie prietene adevărate.Acum,am o altă prietenă cu care mă înţeleg super, vorbim despre orice. Mă ascultă, mă sprijină şi încearcă să îmi ridice moralul când sunt supărată.
De ce să te îngrijorezi? Ce e rău în faptul că v-aţi întâlnit? Sau că te-a pupat? Dar depinde câţi ani ai şi tu... Dacă ai sub 14 inclusiv, mai gândeşte-te poate vrea altceva decât o prietenie.
Daca ai doar 12, 13 ani atunci ii destul de clar, ar trebui sa te feresti de el, nu are ganduri bune. daca ai 15 de ex ii ok, 3 ani diferenta, in liceu combinatia baiat 18 - fata 15 ii deja banala; si in al 2-lea rand de unde stii sigur ca are doar 18, eu am 24 si mi s-o zis de cateva ori ca arat de 17 ani, chiar in ultimul an de faculta paznicul o vrut sa ma deie afara fiindca o crezut ca-s ceva pusti de liceu.