Auzi la ea "la vreo ora":|
Numa' la una?:|
Cu gasca, bine inteles intram toti daca intram nu intru numa eu la belea=))acum cat timp:-?
Ultima scapare din temnita a fost acum:-? Aaa joi, joia trecuta la ultimele 2 ore, chimie si dirigentie.La chimie nu a venit profu' si diriga o facut ca crizata...eram vreo 7:-?
Keep rockin'!
www.WarAndRiot.blogspot.com
De la foarte multe ore, de la multe materii, de multe ori, si impreuna cu alti colegi/colege si singur...
Normal chiulul e cea mai frumoasa parte din viata de licean, practic acest sport saptamanal, cand sunt materii la care am note, si nu are rost sa imi mai pierd timpul ori cand mai sunt cate 2-3 ore si se termina programul pe ziua respectiva, plecam mai multi de obicei mergem fiecare in treaba lui, eu personal am mai mult timp sa fac ce imi place si ies pe urma cu alti "practicanti" ai acestui sport de la diferite licee pe afara, la o pizza, la sala, prin oras la o plimbare.
Sunt multe de facut in afara liceului, dar in timpul programului are mai mult farmec .
Sunt clasa a 5-a si nu prea am avut timp pana acum sa chiulesc...ca nu am dat ceva la care sa nu ma descurc, dar planuiesc sa o fac saptamna asta la istorie, ca am o profa...
Urma ora de religie si cum noua nu ne place de prof ce am zis noi? Hai sa chiulim. Asa i-am anuntat pe toti dar uni dintre colegi cum sunt mai tuti ca sa zic asa nu au vrut sa chiulesca. Si am plecat doar jumatate din clasa. Si cum unu sunt mai paraciosi ne-au spus si ne-a pus absenta. Si de atunci nu mai chiulim daca stim ca nu suntem toti.Dar cei care nu au plecat le era frica de diriga ca o sa afle da de unde diri nu a aflat nici azi si oricum daca ar fi aflat ar fi zis lasa ca asa se mai intampla ca nu exista clasa care sa nu chiuleasca.
Da,la engleza,muzica,franceza, informatica, biologie si nu imi mai aduc aminte...cu mai multi 3
La ora de tehnologie. De două ori
1. Trebuia să dăm test. şi ea ne dă teste grele, şi eu am chiulit. Toţi au luat numai 9 şi 10, şi eu neavând notă, m-a ascultat şi mi-a pus un 6.
2. Am chiulit cu un prieten. În acea zi începea vacanţa de paşti cred... N-aveam nici un chef de şcoală atunci. Când mai toţi erau la sport, eu cu acel prieten am aşteptat să fie linişte, ne-am luat ghiozdanele şi am tulit-o
Buna...eu am chiulit in calsa a7-a de la muzica cu jumatate din calsa a fost tahre, dar nu as mai repeta
Am "chiulit" la o ora de franceza cu prietena mea cea mai buna acum o saptamana sau doua...
Azi.la engleza cu 5 baieti. Ne-a sunat parintii.dar eu i-am dat un nr gresit in catalog asa ca am scapat.maine am sedinta si va afla. deci sunt ''Dead'' pana atunci mai plec la vreo ora