@supersx - I-a si nu prea i-a...
@regla - nu e domnule spam. imi promovez pamfleziile. iti plac, intri... nu-ti plac, ignori. nu-ti convine? np. sorry si... te scot din lista. toate bune.
@regla - nu e domnule spam! imi promovez pamfleziile. iti plac, intri... nu-ti plac, ignori. nu-ti convine? np. sorry si... te scot din lista. toate bune.
@regla - nu e domnule spam! imi promovez pamfleziile. iti plac, intri... nu-ti plac, ignori. nu-ti convine? np. sorry si... te scot din lista. toate bune.
@regla - nu e domnule spam. imi promovez pamfleziile. iti plac, intri... nu-ti plac, ignori. nu-ti convine? np. sorry si... te scot din lista. toate bune.
Nu ma dreanjeaza ca m-ai scos din lista, dar eu credeam ca e un site util asta. Ori ce faci tu, se numeste spam. Cine vrea, are acces la site-ul ta. Cei care nu vor, trebuie sa suporte prostiile astea in continuare. => spam in toata regula
@supersx - Adrian Păunescu: "Aş fi fost în stare să salut în domnul Licheleanu un duşman veritabil, dacă n-aş fi constatat, încet-încet, că minte ca un porc, insinuează ca un turnător şi gândeşte ca o raţă."
Mie imi pute a cearta de copii de gradinita. Cu rabufniri asemenea. Astea nu-s sageti de pamfletar. Astea-s pistoale cu apa...