Colectioneam abtibilduri cu fotbalisti. Cand eram mic, eram innebunit dupa fotbal. Pasiunea nu mi-a trecut nici acum, am ramas acelasi suporter infocat. ( sa-l ia naiba de viciu masculin, stiu, stiu) Aveam albume cu fotbalisti, pe echipe de club, pe nationale. Stiu ca erau salamurile Campofrio si daca-ti luai nu stiu cate grame, iti dadea pliculete cu jucatori.
Am colectionat si inca colectionez partidele de sah pe care le joc la concursuri. Mult spus colectionat, mai bine spus notat. Si acum am sertar partide pe care le-am jucat pe la 14 ani si cateodata le iau si ma uite peste ele si ma amuz. Ma amuz ca vad ce fel de gandire aveam atunci. Colectia nu s-a sfarsit, e in constructie si acum.
Colectionam surprizele de la Kinder. Aveam o gramada de jucarele, ma fascinau acele oua cu ciocolata.Si, ca o mica paranteza, imi placeau f. mult globurile si mereu ramaneam fascinat cand vedeam unul nou. Ma fascina forma si culoarea lui.
Regrete? Ca n-am colectionat ceva de la inceput si sa continui si acum. Ceva care sa ma ambitioneze, sa fiu intr-o cautare continua. Si acum, cred ca e destul timp pentru. a incepe ceva. Dar lipseste acel special care sa ma atraga sa-mi doresc acest lucru.
Maimutoie de plus...Dar intre timp camera mea s`a schimbat [din cauza varstei], si a trebuit sa renunt la cateva...[le-am dus la tara, la bunica mea...] nu stiu cate aveam... oricum, destul de multe.:X
Colectionam servetele aveam vreo 300 din alea originale...mai am si acum
Am mai colectionat si diferite ambalaje de la bomboanele de pom... aveam vreo 200 de modele
succes
Am colectionat servetele, aveam vreo 20, nu prea multe deci...si cioburi am mai colectionat, erau destule, dar le-am pierdut intre timp...
Cand eram mica colectionam papusi pe care le mai am si acum sunt in jur de 100 acum am mai crescut si colectionez lenjerie intima si lumanari parfumate.
Servetele, continui si acum sa strang.mai colectionam si timbre/bani vechi inainte
Servetele, contini si acum sa strangmai colectionam si timbre/bani vechi inainte
Eu coloectionam "surprize" cu masini, fotbalisti, tancuri, desene, strangeam toate seriile. Si acum le mai am. Cred ca am peste 1000. Si timbre colectionam si le pastrez
Cartele telefonice, peste 500 de bcati, as mai colectiona si acum, dar nu prea se mai gasesc
Da. Colectionez monezi, in prezent am peste 40. Am colectionat si timbre insa le-am dat verisoarei mele pentru ca ea are foarte multe.
WangLouis întreabă:
anonim_4396 întreabă: