| J7anine a întrebat:

Ati facut sau ati face autostopul? Care sunt avantajele / riscurile?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Nu si nici nu as face! Cel putin nu singura.
Nu vad avantaje, nu am curajul de a calatori cu un strain in masina! Nu stii peste cine dai!

18 răspunsuri:
| cotzobel a răspuns:

Nu am facut autostopul si nici nu stiu daca l-as face vreodata(dar nah.niciodata sa nu spui "niciodata"). avantaje? hmmm. poate ca e mai ieftin decat cu autobuzul, daca il rogi pe sofer te poate lasa la scara sau pe undeva prin apropiere...riscuri? niciodata nu stii cine e la volan, sau ce hram poarta, sau cu ce se ocupa...si cine stie cum ajungi acasa.sau daca ajungi...parerea mea

daniela
| daniela a răspuns:

Da am facut de multe ori in stagiatura pentru ca numai asa puteam sa ajung de pe Platforma Midia Navodari in orasul Constanta sau cand trebuia in faculate sa ajungem din locul unde faceam practica agricola pana in Calarasi ca sa ne mai cumparam una alta. Pe atunci nu ma gandeam niciodata la riscuri, acum nu am mai facut.

| ion933 a răspuns:

Eu am facut dar numai cu persoane care le cunosc pentru ca daca sunt straine puteti sa va expune la riscuri

| yoanna73 a răspuns:

De nevoie faci autostopul.eu l-am facut si nu s-a intamplat nimic.

regis
| regis a răspuns:

Da, in armata. Ajungeam mai repede si mai ieftin, riscurile sunt la fel de mari ca si in tren de exemplu. Celor care spun ca in tren sunt si alti calatori si esti in siguranta le doresc sa nu fie contrazisi niciodata de realitate.
Pentru a reduce riscurile, e indicat sa faci stopul in doi (macar unul barbat). Oriunde mergi sigur se va gasi inca un stopist care sa te insoteasca.

| Ben. a răspuns:

Dc te urci in masina lu unu s-ar putea sa cobori putin sifonata, violata si chiar oleaca omorata dc opui rezistenta. dc iei in masina pa necunoscutu isi ia amintiri din masina si trebuie sa dai ocol orasului ca sa -l lasi la el la poarta.asta cd nu te trezesti q un suriu la gat si te roaga-n termeni putin politicoshi sa-i imprumuti masina si ti-o-napoiaza cd nu te astepti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU AM FACUT AUTOSTOPUL SI NU CRED K SA AVEA CURAJ SA FAC! CINE STIE PESTE CE FEL DE PERSOANA DAI! EU NU TEAS SFATUI SA FACI ASTA!

| claudiu89 a răspuns:

Am facut autostopul destul de des, numai peste persoane de treaba am dat care tot aveau chef de povestihappy

| hugin a răspuns:

Da. M-am si mutat cu autostopul. Riscuri sunt pentru. fete singure care fac autostopul ( nu sti peste cine sau ce dai) In rest chiar recomand nu e tren sau autocar. happy

| andrei_9142 a răspuns:

AAAAAHAHAHAH! O data am luat doi autostopisti pentru ca ma plictiseam de moarte si am avut surpriza sa ma plictisesc si mai tare! big grin

| powergirl a răspuns:

Nu am facut dar exista unele riscuri pentru ca nu stii in ce masina te urci si cu cine mergi si poate sa se intample multe si fiind fata poti sa patesti ceva rau nu se stie niciodata

| alina88 a răspuns:

Eu am facut autostopul tot timpul cat am fost la scoala...12 ani...si nu am patit nic...

| sigmanet a răspuns:

Nu stiu daca e recomandat sa faci autostopul. De nevoie apelezi si la asa ceva, dar mare atentie la cine va urcati in masina.

| kaumi a răspuns:

N-am facut niciodata autostopul si nici nu voi face. Intotdeauna fenomenul mi-a dat fiori. In schim am luat in masina de cateva ori copii care trebuiau sa ajunga la scoala aflata la km distanta.( asta in zone rurale)

| andrei_9142 a răspuns:

Avantajele sunt ca nu faci picioare o noapte intreaga pana la locatia cu pricina si daca esti urata ca foamea calatoria va fi fara nici-un risc happy

| livium23 a răspuns:

Da, online la iamanene.ro! Este ok pentru ca ai o siguranta. In primul rand, daca stai sa te gandesti cel care intra pe net trebuie sa aiba ceva cultura si este constient ca daca face o nelegiure datele lui raman intr o baza de date si poate fi gasit imediat de politie. Asta chiar daca nu sunt ele toate corecte...cu siguranta poate fi identificat dupa numarul de telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, online! La iamanene.ro si chiar a mers! Poti sa vezi ceva detalii despre sofer si deja dintr un foc ai ceva siguranta, pentru ca daca stai sa te gandesti, nu toti soferii sunt internauti. Cine se foloseste de net, e clar ca are cat de cat putin cultura.

| J7anine explică:

Nu stiu cum de a iesit cu fundita...