Oh, da! Nu vrei sa stii cum arata pisica dupa experiment. Si nici ce-a iesit din gura soferului cand a descoperit cartoful. Si nici reactia maica-mii cand am scos soricelul din buzunar. Mai spun?
Da cand eram profesoara la scoala faceam foarte multe experimente la biologie cu elevii, dar acum in domeniul care lucrez nu mai fac experimente cu toate ca mi-ar fi placut.
Da, chiar azi la ora de chimie a trebuit sa ard o banda de magneziu... ce hilar aratam cu ochelarii speciali
Da dar nu la chimie/fizica.ca profesoarei ii era frica sa ne lase in laborator experimente in viata cotidiana.nu merita enumerate.
Cand eram mai mica imi placea sa fac experimente; din ce mai imi aduc aminte odata am pus o urzica intr-o sticla cu apa si o scoteam in fiecare zi, mai puneam ceva pe ea(pamant, nisip, etc), o mai si bateam pentru ca speram sa o fac sa nu mai urzice... dar tin minte ca nu mi-a reusit experimentul...
Noi experimentam zilnic cate ceva, fie ca vrei sa vezi cum iti va fi cu un anumit tip de tunsoare, fie ca vrei sa vezi cum va reactiona o persoana la un alt tip de abordare decat cea obisnuita, experimentam cu aromele in bucatarie,
Doamne, cate experimente poti face zilnic!