| Barajag a întrebat:

Ati fi mai fericiti sa simtiti zapada cum scartaie sub picioare, sa va dati cu saniuta sau cu ski-urile?, eu sunt pentru ca azi am simtit o imensa bucurie sa vad cum ninge si se asterne zapadabig grin

Răspuns Câştigător
| Aliyaa a răspuns:

Da as fi mult mai fericita sa simt senzatia aceea de ger, sa se aseze fiecare fulg pufos prin parul meu, sa scartaie zapada cand calc pe ea sa fac un om de zapada, o bulgareala...sa vin inghetata acasa dar totusi fericita si mirosind a proaspat!big grinwinking

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

As fi mai fericit. In fond asta e singura bucurie iarna. Cu tot frigul care este, apare zapada care ne face veseli. Cred ca toti asteptam cu sufletul la gura prima ninsoare. Am auzit ca in alte parti a nins deja serios. Eu inca mai astept.

auran
| auran a răspuns:

Desi, nu-mi place frigul, sa stii ca mi-ar placea acea senzatie care ti-o da mirosul gerului, scartaitul zapezii sub greutatea pasilor tai de "ursoaica" si bucuria copiilor (chiar si a mea) de a se da cu sania...

| Barajag explică:

@bacemi:aici in Suedia a nins, e atat de frumos sa vezi zapada cum se asternebig grin. s-a schimbat mult clima, insa ar fi o minune daca ar ninge si in Romaniahappy

| cretzufinish a răspuns:

Deocamdata doar ger naprasnic. Asteptam zilele astea zapada. Din copilarie nu m-am mai dat cu sania sau sa ma plimbe cineva. sad

| Mamamare a răspuns:

Da, sincer intr-un fel de`abia astept ca sa ninga, dar intr-un fel nu prea astept, pentru ca baietii de la mine de la scoala sunt mai nebuni la caplaughing si ne fac baie in zapada.Si de multe ori nu-mi place, dar trece ca doar` o`data-n an este Craciunul:X
Sarbatorii ferivite la toti!:*

lolita
| lolita a răspuns:

Nu-mi place frigul, am fugit la caldura saptamana asta si aici sunt cam 20 de grade happy

Răspuns utilizator avertizat
| Brotacelu a răspuns:

:O nu se poate asa ceva, @ursulikaaa ce ai patit? pai e prima intrebare care o vad la tine de 2-3 luni incoa in care subiectu nu este sex thinking

laughing) rolling on the floor)

| Brotacelu a răspuns:

Scuze, imi retrag cuvintele ...am verificat intrebarile si am vazut ca sunt mai multe care nu sunt legate de sex happy sorry big grin

prfml
| prfml a răspuns:

Am o pereche de pantofi rupti, i-am aruncat asta vara, noroc ca nu i-am aruncat prea departe, mi-a prins bine pe criza, nu am fost fericit mai ales cand aud tot timpul de incalzirea globala in toiul iernii.

Întrebări similare