| Elena9328 a întrebat:

Ați fost înselati vreodata? Daca, da.Cum ati reactionat? O seara linistita tuturor.

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Da, prin generala cu primul meu iubit cu care aveam impresia ca o sa ma casatoresc laughing)))). Initial am bufnit in plans, pentru ca m-am simtit tradata, mai ales ca persoana cu care m-a inselat era cea mai buna prietena a mea.
Toate lucrurile se intampla cu un rost, in cazul asta viata iti arata cine trebuie si merita sa ramana alaturi de tine. Cand esti inselata, e bine sa sa pleci. Lucrurile se vor aseza, iar in locul unui nesimtit va aparea o persoana care va impartasi sentimente de iubire DOAR cu tine.
O seara linistita si tie si nu te consuma pentru persoane care nu merita. Peste ceva timp o sa razi de situatia asta happy. Capul sus

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La cantar sau la ce? In timpul liber de obicei mai fac si cumparaturile la piata.

| dannys a răspuns:

Am dat nas in nas cu el si "fufa" ne-am uitat uni la altii si ne-am vazut fiecare de drumul lui. Dupa cand a scapat de ea a incercat sa imi explice ca nu este ceea ce cred eu.Nu l-am crezut si asa s-a terminat.

| Desireღ a răspuns:

Nu
Seară plăcută și ție

| WxRo a răspuns:

Nu, insa cred ca cea mai buna solutie este pur si simplu sa pleci. O relatie fara incredere ....nu este relatie. Parerea mea

| Adiq a răspuns:

Da. Am vazut si am plecat. La fel si tie.

| KlArt a răspuns:

Da. Agitat, furios, nervos, depresiv. Toate astea au fost acoperite, mai apoi, cu o mare durere de *** si cu un regret ca nu s-a intamplat mai devreme.

Întrebări similare