Am primit o paacleala de la verisoara mea care mi-a spus ca mi-a cazut sutienul.Nu m-am simtit Ok dar dupa m-am revansat eu pe ea.
Pe mine ma pacalit o colega. mi-a si ca vrea sa imi arate ceva in curtea scoli si dupa ce am ajuns mi-a sp ca de fapt nu era nimic de arata ci era 1 aprilie
Suntem pacaliti de guvernanti zilnic la care se mai adauga si manipularile din Media asa ca am devenit imun.
Imi vine sa rad ca pe mine nu a reusit sa ma pacaleasca nimeni pana acum de 1 aprilie:dar niciodata nu se stie cand pot fi pacalita rau!
Psiholoaga am pus astazi intrebarea pentru a fi bine pregatiti pentru maine si nu cred ca am facut rau pentru ca deja au inceput pacalelile. Acum as vrea sa va povestesc o pacaleala pe care am primit-o inainte de 89 cand directorii de intreprinderi erau rigizi si rar ii vedeai zambind. Am avut asemena director si in acea zi m-am bucurat ca am fost pacalita.Sefu de unitate a venit in sala in care lucram si mi-a zis ca am fost chemata de director nu stie exact pentru ce, pe vreamea aceea nu ne temeam ca vom fi dat afara dar eram penalizati foarte des. M-am prezentat speriata la birou directorului iar acesta m-a intrebat de ce am venit, i-am zis ca am fost trimisa de sef. A stat cateva clipe si a inceput un hohot de ras zicandu-mi ce tu nu ai auzit de 1 aprilie? Am ramas stupefiata pentru ca nu credeam nici o clipa ca directoru m-a pacalit si atunci directoru a spus; se pare ca am fost si eu pacalit pentru ca stau acum si imi pierd vremea cu prostii.Doar pentru o clipa i-am vazut fata umana, nici de atunci, nici pana atunci nu l-am mai vazut pe acel om zambind. Atunci mi se parea cea mai tare pacaleala pe care am avut-o, acum dupa multi ani nu mi se mai pare la fel, iar citita sau auzita nu e acelasi lucru ca atunci cand traiesti acele momente.
Am primit-o si anul acesta m-a sunat o ruda ca e la poarta a venit la mine sa merg sa ii deschid ca e poarta incuiata, am mers poarta era descuita dar ruda nicaieri, mi-am amintit ca e 1 aprilie dar prea tarziu desii imi spusese cu o zi inainte ca pe 1 aprilie lucreaza, apoi l-a sunat pe sotu meu sa ii spuna ca l-am chemat sa taie niste pomi in gradina, i-a zis ca a taiat vreo 3 si nu mai stie ce sa mai taie, apoi m-a sunat sotu sa imi zica de ce m-am apucat de taiat pomii in gradina, i-am zis ca a fost pacalit ca si mine de 1 aprilie
Da chiar in seara asta m a pacalit, un profesor ca dam examen mai devreme decat era prevazut. si a mers ne am speriat putin dar ne am dat seama ca era o pacaleala.asta e. nu o mare pacaleala dar asta mi s a intamplat mie