| djacido a întrebat:

Ati gasit bani pe jos? Cati? >:

Răspuns Câştigător
| Jadis a răspuns:

Da... vreo 50 de bani, un leu, 5 bani laughing. Unii au noroc la gasitul banilor pe jos.

15 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

Pai ieri am gasit 10 lei in fata scolii.

Si cei mai multi pe care i-am gasit au fost 50 lei, acu vreun an.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Salut! nu am avut un noroc asa de mare ca sa gasesc 10 lei sau 100 am gasit un leu laughing

| positivity a răspuns:

Buna.

Da, am gasit odata un leu pe jos laughing

Pa, pa.

| Psihiatra a răspuns:

10 bani laughing eram la ora de sport si dadeam norma din saritura de pe loc. i-am bagat in buzunar, si, desi nu cred in noroc sau ghinion, pot spune ca mi-au purtat noroc. Apoi i-am dat unei colege ce avea nevoie de ajutor la sport.Si nu`mi mai amintesc de acolo ce s`a intamplat tongue

| Tourniquet a răspuns:

20 de lei.
Aveam 7 ani si eram cu o verisoara de 8 ani afara si am zarit banii si i-am luat si i-am dus lu' mama. rolling on the floor

| muteanupaulcostin a răspuns:

Da.O bacnota de 100 lei, 10 lei, 5 lei, 6 bacnote de un leu si 50 de bani. Trebuie sa stii unde sa cauti bani, dar ai si nevoie de putin noroc.

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Da o singura dat 10 lei
big grin
acum un an

| pitesti a răspuns:

100 de lei langa un bancomathee hee

| daniela_9291 a răspuns:

Joi in bloc... 1 leu.in aceeasi zi la scoala 10 banilaughing mereu gasesc fise dar nu le iau

| Dannah a răspuns:

Eram odata in excursie cu clasa si cheltuisem toti banii.ma rog mai aveam vreo 20 de lei si stateam la coada sa-mi iau o vedere nu stiu ce, apoi m-am aplecat sa-mi leg sireturile si am gasit 50 de lei cum nu m-a vazut nimeni i-am luat eu laughing :d
sau odata eram in parc cu parintii si tata s-a dus sa cumpere niste inghetata si eu si mama ne-am asezat pe-o banca...si ce sa vad in fata ochilor niste bani ...erau vreo 10 lei nu-mi dadusem bine seama si m-am dus sa-i iau (fara sa ma vada mama)i-am luat dar spre mirarea mea eram mai multi legati c-un elastic cam vreo 25 de lei apoi m-am dus si i-am dat mamei. i-am spus toata istorioara si a inceput sa radalaughing

| laviflower a răspuns:

Mai multi 5 lei, 50 de bani, 5 bani, zece bani.

| Crissu_9853 a răspuns:

10 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când eram mică, cam 5 ani.

Eram pe afară cu o prietenă şi am zărit un plic. L-am deschis...erau mulţi bani, presupun că era salariul cuiva. L-am pus la loc şi am plecat... fete cuminţi, nu i-am luat.

În rest am găsit 10 ron, 1 leu, 50 de bani...

Mama cu tata au găsit 50 ron...norocoşi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Eu am gasit pe jos maxim 5 lei.
Insa intr-o carte de anul trecut am gasit 10 lei pusi intr-o hartie facuta la xerox dupa o lectie din carte. laughing O uitasera copiii acolo, iar eu am gasit-o!
Am pastrat hartia aceea in care am gasit banii iar la istorie mie mi-a iesit numai media 10 smug. Mi-a purtat foarte mare noroc!

Succes la gasit laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai gasit si 10 lei... din an in an mai gasesc si 50 de lei

Întrebări similare