Bună.
Ce este aşa de mirare?
Fiecărui om îi place mau mult sau mai puţin animalele, în situaţia lui îi plac pisicuţele.
Pa, pa.
Nu inteleg ce e anormal in chestia asta Ii plac pisicile
Tu nu te-ai jucat niciodata cu pisicile? Sau cu catelusi?
Ce daca are 15 ani? Pana si batrani se joaca cu animaleleAsa ca...
Uite o intrebare din seria:"Anul asta scot maxim din toate combinatiile, 100%". Daca mai era si la Trivia/Amuzante rupea gura targului nu alta
Imi storc creierii aici sa vad anormalitate din enunt.Sa inteleg ca ai tulbulari de comportament daca esti baiat si te joci cu o pisica?
Foarte aiurea intrebarea sincer. Ce sa se intample cu el? N-are voie sa se joace cu animalele? Doar fetele au voie sau cum?
Ii plac animalele nu are nimic iesit din comun, nu vad ce e asa de mirare.
Ba tu asta care ai ceva cu mine, de ce nu spui cine esti? A, si propune adminilor suspendarea contului meu
Nu vad care e problema Fiecare poate face ce vrea, putea sa aiba si un sarpe Poate ca este mai milos si ii plac mult animalele, sau are o inima mare si se joaca cu ele cand are ocazia...Nu se intampla nimic cu el
Ce ti se pare asa de iesit din comun?
sunt animale, la fel ca si cainii, nu sunt extraterestrii.
Probabil are cu nervii sau poate ii plac pisicile foarte mult sunt 2 variante tu alegi ce sa crezi [cheia e la tine]...sau ai putea la fel de bine sa-l intrebi de ce face asta
Mia mi se pare normal.Si varul meu(23 ani) are pisici si uneori se joaca cu ele.In plus cand am fost la un coleg de craciun el avea o pisica si mai multi baieti s-au jucat cu ea.
٩(●̮̮̃•̃)۶ n-am nimic cu tine si am spus deja cine sunt si anume cel care spunea ca s-ar bucura sa-ti stergi contul.Eu unul n-am, deci asta sunt eu "ba tu asta care ai ceva cu mine". Dar tu ce ai cu Alllinna si cu pisicile?revizuieste-ti comportamentul si sa vezi ca nu ma am nimic cu tine!
Simplu. Iubeste animalele, nu se intampla nimic cu el, la 15 ani inca esti un copil care te bucuri de viata. dupa tine ce ar trebui sa faca la 15 ani? Sincera sa fiu ai pus o intrebare cam aiurea nu stiu eu am vazut oameni batrani care se jucau cu animalele, dar nu ma mirat chestia asta deoarece este un lucru bun sa vezi ca animalele sunt iubite!