Adevarat ca unii au si alte responsabilitati, iar timpul lor este foarte important. Dar cred ca cine a gustat din "savoarea" TPU revine, chiar si pentru cateva minute pe saptamana. In ceea ce priveste pe cei care pareau inteligenti, unii chiar sunt, iar in celelalte cazuri, aparentele inseala. Timpul le rezolva pe toate!
Unii utilizatori s-au "retras" pentru ca nu le-au mai permis adminii sa raspunda in bataie de joc si sa puna intrebari stupide.Pe unii dintre ei i-am raportat chiar eu cu mana mea, si, din fericire pentru mine si alti useri de treaba, observ ca nu mai activeaza.Cat despre cei care "pareau" inteligenti, probabil nu mai intra din diferite motive, spre ex:lipsa de timp.
Am observat si eu, sa speram ca invata si dupa examene vor reveni in '' familie ''.
Stiu ca sunt triate intrebarile ce intra pe TPU, insa mai ajung si unele intrebari care n-au nici o noima, nu se intelege din formularea intrebarii, ce doreste cel ce intreaba.
Oricum sunt persoane care isi pun suflet in activitatea pe care o fac, cu raspunsurile pe care le dau si cred ca unii se mai joaca de-a votatul si categorisesc ca "stupide" raspunsurile la unele intrebari, care n-au nici cum o asemenea "calitate", insa cum greseala este omeneasca, cred ca nu trebuie sa ne suparam pentru acest lucru.
Sunt unii care nici nu inteleg ce voteaza, insa ajung sa ii supere pe cei care s-au staduit sa dea un raspuns competent. Altii se voteaza pe prietenii si nu pe calitatea raspunsurilor si cred ca aici nu este tocmai in regula si apreciez ca, ar trebui sa se explice anumite lucruri celor ce se inscriu pe acest site, ce rol au si cat de seriosi trebuie sa fie in munca pe care o fac. Ei cred ca daca obtin din aceste votari puncte pot sa voteze oricum, ceea ce nu este in regula, motiv pentru care s-or fi suparat unii din cei care ne-au parasit. Suntem o echipa si trebuie sa ne respectam reciproc si astfel cred ca si cu un numar mai mic, vom putea sa dam randament, important este sa fim uniti, ceea ce sper ca vom fi.
Fiecare isi rupe din timpul sau pentru a fi util, dar vad ca in unele cazuri, unii dintre utilizatori, parca ar pe pe Skype, ori pe messenger isi scriu online mesaje sau vor sa joace diferite jocuri de societate, dar cred ca nu acesta este rolul TPU si aici ar trebui sa intervina administratia TPU pentru a clarifica aceste lucruri.
Eu voi continua sa activez daca pot fi de folos altor oameni. Mult succes utilizatorilor si administratiei TPU.
Multi s-au retras datorita raspunsurilor la intrebari care li se dadeau in bataie de joc, parerea mea este ca si datorita timpului pe care al au, sau unii au de invatat.Parerea mea strict personala este sa respectati si voi, daca sinteti cativa care chiar aveti o relatie cit mai placuta de prietenie, incercati sa-i respectati si pe ceilalti mai maturi decit voi. Sper sa nu supar pe nimeni, dar sint convinsa ca nici voua nu v-ar place sa fiti jigniti prin modul de-a raspunde la o intrebare si cred eu ca fiecare este liber sa aleaga ceea ce crede de cuviinta.
Multi intra doar atunci cand au intrebari fara raspuns si putin mai raman dupa, doar sa raspunda la intrebarile altora.
Eu sunt dependenta de TPU
nici pe email nu ma mai uit atat de des ce sa mai zic de mess - am uitat de el
Un motiv de retragere - Vezi intrebarea pe care o punea cineva care anunta ca are cancer. Multi au raspuns, fiecare incuraja asa cum putea el mai bine. Vezi voturile - cum e posibil ca sa votezi un raspuns la o asemenea problema cu amuzant? Crezi ca cei care dau raspunsuri aici sunt dispusi sa fie votati ca amuzanti sau stupizi cand ei chiar pun suflet in ceeace spun? Ar trebui sa cantarim la fel de bine cand votam ca si atunci cand raspundem.
Da sunt putini care mai intra, sunt multi cu cont pe TPU dar mereu raspund si pun intrebari aceiasi am inceput sai cunosc pe toti, (in afara de cei care nu intra)
Am observat si eu asta.probabil ca timpul nu prea le mai permite sa intre pe TPU
Pai fiecare cum are timp, poate nu s-au retras si au luat o mica pauza . Oricum ii perioada tezeleor, bac-ului .
Stai linistita ca se intorc ei sau daca nu treaba lor oricum suntem multi .
Poate k cei inteligenti au treaba in perioada asta...sunt in sesiune sau cu tezele k nu stiu daca ai mai observat dar mai trim "intrebari"scuzandu.se k au de invatat si vor lipsi o perioada...
oriqm cred ca ca ei se vor intoarce repede k este prea interesabnt siteul ca sa. l lase de tot
cat despre cei care au plect de tot ca am vaz ca mai intrebau unii cum sa faca sa.si stearga profilul eu zic k e treaba lor daca nu le. a placut sa le fie de bine...noi sa ne bucura in continuare de TPU
Lipsa timpului cred ca ii determina pe multi sa renunte si eu cand o sa merg la serviciu nu mai intru, dar nu renunt! Pt mine TPU este contagios da dependenta si nu se trateaza. M-a amenintat sotia ca anuleaza contractul de internet dar e pe numele meu.La RDS se poate oare sa faca asta daca nu e titulara de contract?
Imi iau internet mobil si laptop si atunci voi fi cu voi si la servici.
Multa bafta tuturor si sa ajutam cat putem!
Eu imi incep ziua cu TPU.fiecare dimineata.cafeaua si TPU.inainte sa descopar TPU, citeam ziarele, acum nu mai am timp de ele.
Pot exixta mii de motive...important e ca daca cineva are de spus ceva, ramane pe site, daca nu se retrage...stai linistita daca li se va face dor cred ca vor reveni...sau daca vor avea nevoie de ajutor