| KagomeHigurashiLoveInuyasha a întrebat:

Ati patit ceva infricosator, inexplicabil sau fff straniu? Povestiti-mi tot plssss puppy dog eyes! Dau fundita pentru povestile care ma sperie cel mai tare! 1

PSbig grinaca nu ati patit asa ceva inventati povesti sau spuneti din ce ati auzit!

PLsSS! MERCI! :d happy funda!

11 răspunsuri:
| username23 a răspuns:

Eu n-am patit, dar prietena mea a patit ceva, si e real! Dormea pe pat, in camera alaturata dormeau parinii ei, ea a deschis ochii si vede ca spre ea se indreapta o figura de om galbena, luminoasa, (mentionez ca in camera lumina era stinsa). Ea s-a speriat a aprins lumina si figura ceia se topea incetisor de parca intra in pamint! Ea nu are motiv sa ma minta stiu precis! E cea mai buna prietena! funda? Sunt prima!

| Andre a răspuns:

Daap. am eu o poveste...era intuneric era noapte ora 3:00eu ma duc sa bea niste apa. cand ma rikic din pat.(dormitorul fiind... in fundul locuintei ) merg. ce merg si cand ajung pe hol acolo era de aseara o punga neagra. iar eu somnoroasa vad acolo niste copii abandonati stand jos. m-am speritat extrem de tare incat m-am dus repede la baie m-am spalat pe fata si am aprins lumina si cand am vazut. ca era doar o punga neagra. ce chestiie nu? laughinglaughinglaughing imi dai fundita?
DAR AMI AM UNA... o mama de-a prietenei mele ...se dusese la bunica ei de fapt strabunika. pentru ca murise. si sa o vada inainte de. ingroparee.(sa ii zic asalaughing ) asa se duke si era vreo 22:30 si se duuke sa stanga rufele pentru ca era noapte si mai si ploua si le uitase afara se sarma sh.deodata vede o umbra mare cu o cruce alba aplikaa pe ea.si normal eram si eu acolo cu prietena mea sh.eu am vazut intamplarea.si m-am spesiat de in acel moment mia- mluat adio de la prietena mea. mi-a mfacut bagajele si am plakat de acolo spunandu-i ca ne vdem akasaa. deci. m-am speriat superrr tare. sadsadlaughinglaughing nu mai puteam imi tremua si picioarele mai ales ca trebuia sa merg ep jos acasa si erau vrro 5 -6 kilometri de merss. noroc ca aveam ceva bani si am chemat un taxi ca nu mergeam atat de multt pe joss. Sper ca nu te-am plictisit. si sper ca te-am speriat un pic. dar nu asa de tare incat sa procedezi ca mine laughing

| TrustMe a răspuns:

Mars ma

| Adeeliiina a răspuns:

Da, odata mergeam cu spatele si un om m-a pupat! iuuuu
angry si a zis ca sunt frumoasaangry

| PCDemon a răspuns:

Povestea mea e urmatoarea:

"Cica erau 2 tipe intr-un camin din tarnaveni (un orasel din ardeal). Si intr-o seara iese o tipa dintre ele prin centru, dar se intoarce ca isi uitase cheile, in camera era intuneric, ea doar a luat cheile si a plecat. Cand s-a intors mai tarziu si a aprins lumina colega fusese omorata cu un cutit si ii fusese si retezat capul si un mesaj pe zid scris cu sange "Bine ca nu ai aprins lumina"

| KagomeHigurashiLoveInuyasha explică:

Bai 456434! Tu iti bati joc de mine sau ce? Mars ma?! Cui ii zici ma asa? Mie cumva? Te imbatasi sau te drogasi ce orbit verde? Ce dracu` ai? Din cate stiu eu "mars ma" se zice la caii nu la oameni! Ce?! Faci parte din rasa canina? Sau cred ca te imbatasi cu Bloody Mary! Nu onteleg de ce dracu` mai raspunsasi la intrebarea mea! Ba nu te pune cu dracu` ca daca iti dau cativa draci acum nu pot sa ii cari! Handicapatu` dracu`! Crezi ca sunt o catea sau ce? Oricum iti multumesc pentru acest compliment si nici nu imi mai bat capu cu un handicapat! Ca sincera sa fiu eu nu am intrebat daca ma vezi un caine sau o pisica. Daca tu consideri raspunsul tau un raspuns folositor atunci mai gandeste-te! Sau cred ca nu aveai ce face si te gasisi sa scrii si tu ceva!

| KagomeHigurashiLoveInuyasha explică:

Doamneeeee...,,-Eu Ion trecator ma cac?" Hai ca asta e cea mai tare poveste pe care am auzit-o pana acum! Mai degraba comedie decat scary! rolling on the floor rolling on the floor

| Alle97 a răspuns:

Nu stiu cat de horror va fi povestea asta. dar a patit-o vecina mea.cu care ma inteleg foarte bine:

intr-o seara de sambata stateam amandoua si ne uitam la TV la comedii.pe cand deodata am auzit un zgomot in bucatarie (stiind ca bunica ei era moarta de 3 luni). si ne-am dus pana acolo crezand ca a intrat cineva in casa.

Ne-am uitat sa vedem cine a provocat acel zgomot. dar din fericire nu era nimeni, era doar o farfurie sparta.

Pe noptiera avea un crucifix din argint.
Noi fiind speriate l-am luat langa noi.

Ne-am calmat.si dupa o vreme se deschide usa de la baie (baia fiind langa camera sa). Am luat o bata ca sa ne putem apara. Am intrat in baie si nu era nimeni.

Cand ne-am intors inapoi in camera televizorul s-a stins brusc iar crucifixul a cazut pe podea si s-a spart

De frica am iesit afara si am cerut ajutorul vecinilor.
Le-am povestit ce ni s-a intamplat dar nimeni nu ne-a crezut.

A doua zi ne-am dus la biserica si am povestit cu preotul sa vina acasa inainte sa se intoarca parintii vecinei mele.si sa vada ce se petrece.

I-am povestit ce s-a intamplat.preotul a venit (acesta fiin prieten de familie cu parintii vecinei mele) si a vazut farfuria si crucifixul pe jos, sparte.

Atreia zi a facut slujba in casa. iar dupa ce a terminat de citit din biblie am simtit un aer mai proaspat si mai curat.

Lucrurile s-au potolit o vreme. iar dupa 4 saptamani iarasi s-a intamplat ceva

Ea a venit intr-un suflet la mine si mi-ai povestit ce apatit in seara aceasta. a fost cam asa:
-Alexandra vine repede pana la mine acasa! Trebuie sa iti arat ceva neaparat!
-Ce s-a intamplat?
-Ai sa intelegi totul cand vei vedea!
-Bine! Sa plecam!

Am ajuns la ea acasa, si cand am intrat pe usa nu imi venea sa cred ochilor.Toata casa era cu susul in jos iar pe peretele cel mai putin aglomerat scria cu sange :,, DACA VEI MAI CALCA IN ACEASTA CASA AICI O SA MORI!''

Am ramas scandura cand am vazut ce scria.
Cand m-am intors catre vecia mea. m-am speriat asa de tare incat cred ca era sa lesin de spaima.NU mai era ea. avea ochii rosii. parul ud si lasat pe spate.ghiare ca de vrajitoare.era de nedescris

Atunci am avut noroc ca a venit mama dupa mine si m-a salvat.
Cum a intrat mama pe usa.toate lucrurile s-au refacut cum erau inainte.

Dupa aceasta experienta, nu am mai vorbit niciodata cu vecina mea.

Sper ca ti-am fost de foloslove struck.
chiar asa a fost.serios

| Sabynutza_1045 a răspuns:

Poi eram in provincie, era seara, si eram cu parinti in lanu de porumb, acolo am observat o creatura medie, verde, cu ochii bulbucati si ghemuita in lumina lunii, asa ca m-am gandit ca ar fi un extraterestru si am zis rar, incet si nu am vorbit prea mult:
-Eu copil, la cules de porumb, cu parintii...
Iar el a stat putin s-a uitat la mine si a zis incordat:
-Eu ion, trecator, ma cac...
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| aLeXa_6208 a răspuns:

Ei bine eu una am patit asa ceva
Eram la bunica la buza si acolo e o garla si am fost si eu si deodata am intrat in apa aa era f calda in jur de 30 de grade dintr-o data devine apa gheata si ma trage ceva la fund(era un baraj construit de copii care avea in jur de 1. 80 si eu aveam 1. 60 ) m-a tras la fund si m-am ineccat dar cand ma trezesc ma uit in jur si era totul alb deodata apare bunicul meu care a murit si imi spune sa plec de acolo caci de nu voi muri (erau niste spirite dupa mine kika) m-am trezit deodata sh eram in bukatarie deodata farfuriile au inceput sa vina spre mine iar ele sparte pe jos spun,, one two freddy come to you" m-am speriat si cande i-am arata mamei nu sa mai vz nimic a doua zi am plecat acasa dar la 2 zile am aflat ca bunica mea a murit inca mai sufar pentru chestoi asta funditzsa te roggggggggg?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit la cineva ca au luat`o razna telefoanele din timpul filmului"one missed call"...laughing
si s`au speriat, apoi si-au dat seama ca sunt mesaje cu felicitari pentru noaptea dintre anilaughing