Bună.
Nu merge una fără alta, hai să recunoaștem. Dragostea trece și prin stomac.
Pa, pa.
Mmm. Nu?!
Eu și încă restul care spun asta: Niciodată. + 1-2 care o să zică da, doar pentru a părea interesanți.
Acum să nu înțelegi că sunt una din persoanele visătoare care cred că iubirea ne hrănește, iubirea ne îngrijește, ne asigură chiria/întreținerea plătite ori chestii în genul. Nu, dar dragostea este una din nevoile omului în viață, fără de care te simți neîmplinit.
După mine, dac-ar fi să mă mărit (ceea ce încă nici nu se pune în discuție, dar va veni și vremea aia) aș face-o cu un tip normal, care să-mi dea dovadă de iubire ș.a.m.d., dar cu care să știu că pot clădi un viitor familiei, inclusiv viitorilor copii. Adică, să știu că dacă punem amândoi osul la treabă totul va fi OK. Și astfel cred eu c-aș ieși mai fericită decât pipițele astea care caută tip cu bani ca ele să rămână dichisite pe dinafară și lipsite de caracter, respect pe dinăuntru.
Eu categoric da!
Cum iubirea adevarata nu exista, e ca si cum as renunta la nimic pentru bani.
Daca iubirea chiar ar fi adevarata nu :*. dar nu cred ca exista depinde si de bani :*
Nu daca vrei sa renunti la dragostea unui baiatsau unei fete categoric nu pentru ca poate mai tarziu ai vrea sa fii cu el sau ea si e prea tarziu pentru asta asa ca mai bine nu sper ca te-am ajutat
Se stie ca fara bani nu poti trai, banii sunt sursa de viata dupa aer, pentru ca si apa trebuie cumparata.
Banii sunt cel mai mare "drog" al societatii, al oamenilor. De aici apar personele parvenite, apar "calcari peste cadavre", apar inselari, apar de ce nu plecarile peste hotare, apare egoismul, ingamfarea,...
Si totusi cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin; cu bani poti cumpara medicamente, dar nu sanatate; cu bani poti cumpara cel mai scump diamant, dar nu o sotie iubitoare si devotata, cu bani poti cumpara oameni, dar nu respect. Si totusi banii sunt atat de importanti.
Puterea banului este atat de mare incat este onorat si cel ce nu merita onoare, incat e vizitat si cel ce nu merita vizitat si e salutat si cel ce nu merita salutul.
Cand ai bani poti sa schimbi hainele care le porti, dar nu poti schimba caracterul, si totusi banii sunt mai importanti.
Barbatii cumpara cadouri frumoase iubitelor dar uita ca cel mai pretios cadou este dragostea, respectul, intelegerea, mangaierea,...; cand vine ziua unui prieten te gandesti la un cadou frumos, dar uiti ca cel mai frumos cadou pe care il poti cumpara nu se va compara cu simplul fapt de a-i fi prieten cu adevarat, de a-i fi aproape atunci cand e singur, de a-i reda zambetul pe buze atunci cand e trist, de a-i intinde o mana atunci cand a cazut.
Societatea nu este impartita in oameni prosti si culti, oameni cu bun simt si oameni fara bun simt, ci este impartita mai ales in oameni cu bani si oameni fara bani.
Nu.Iubirea e ceva care nu simti oricand vrei tu.O simti cand vezi acel/aceea fata/baiat si te indragostesti de el :X
Iubire adevarata nu mai e, asa ca as renunta la ea pentru bani.
Fiindaca iubirea adevarata nu exista DA.De bani are nevoie omul dupa aer plus ca daca chiar ar exista acesta iubire adevarata iubirea va reveni insa ocazia de a castiga bani nu prea cred.
Iubirea adevarata in ziua de azi nu mai exista, si asa degeaba sa ma iubeasca un sarac cand, poate unul bogat? Nuh? Si in plus am iubirea familiala ce-mi mai trebuie, banii, deoarece cata iubire ar fi intr-o relatie fara bani tot se destrama! Sper ca te-am ajutat!