Eu eram la magazin cu o prietena.Si nu am simtit absolul nimic Si acum cand am ajuns acasa mi-a sp mama ca a fost cutremur
Eu la ora aia dormeam atat de profund. am simtit ca patul vibra incet si atat, dar mie nu mi-e frica de cutremure. la mine in oras sunt protejat de munti...eu sunt din Brasov Noi astia din provincie(cum zic "bucurestenii") suntem mai feriti de cutremure decat cei din sudul Romaniei.
Aici in Buc. a bazait putin vitrina si lustra s-a balansat usor.totusi 5, 8 nu e chiar mic.
Yo dormeam linistita... si mi-a distrus somnu se zguduia patu' cu mine credeam ca imi face familia vreo farsa... dar e nu au simtit nimic
xoxo, mary
Nu am simtit.
Am tot cautat informatii pe net, dar. site-ul Institutului de Seismologie e picat. pe site-urile realitatea sau antena 3 - "Un puternic cutremur a zguduit Romania". Ce le mai place sa semene panica printre oameni.
Eu stau in Iasi si sincera sa fiu nu am simtit nimic, numeni nu mi-a spus nimic... Oameni buni ziceti-mi va rog si mie, cand a fost cutremur?
Nu Dormeam la ora aia ) m-am trezit peste 30 de min si m-am uitat la tel si era plin k mass'uri de la yahoo k a fost cutremur Ma intreb ce au simtit cei de la ct ) sau cei din apa
Yurisa întreabă: