Nu, nici nu am stiut ca a fost, acum, cand am vazut intrebarea ta m-am interesat si uitati cateva informatii pentru cei care nu stiu : "Tocmai acum 10 minute, la ora 18:16 minute, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 4, 8 grade pe scara Richter, in zona Vrancea. Adancimea cutremurului a fost de 120 km."
Eu am crezut ca mi s-a parut:d mi se intampla des avand in vedere ca mi-e frica de cutremure...parca sunt tot timpul)
Eu eram la calculator, esti sigur ca a fost cutremur?, am crezut ca am inchipuiri
Nu Cica ma suna o colega:
ea:Alo? BAAA a fost cutremur.
eu: huh? stai sa termin de mancat. Despre ce vorbesti?
ea: Cutremur. Acum 2 min.
eu: ce ma?
ea: cutremur.
eu: ce cutremur ma?
ea: acum ma 2 minute
eu: a fost cutremur?
ea:da ma a fost nu l-ai simtit?
eu: nu esti sigura ca a fost cutremur?
ea: DA MA o sa fie si la stiri
eu: o_O
deci intelegeti )
L-am simtit pe naiba.Eu eram afara jucam fantanita :d. Nu ma gandeam la altceva.
Eram la scoala, cel mai probabil ma agitam pe acolo, deci nu l-am simtit. Am aflat ca a fost cand am ajuns acasa si mi-a spus mama.
De obicei le simt.
Am simtit cutremurul...patul sa miscat cu mine.si parfumurile de pe raft sau miscat toate si au cazut 4...(erau 9) si cand am aprins televizorul ma asteptam sa zica la stiri dar nu au zis nimic(cel putin eu nu am vazut nimic la televizor) (PH)
In viata mea nu am simtit un cutremur. desi au fost cutremure care a miscat si patul in care dormeam. dar tot nu l-am simtit)) imi era somn. mama tipa la mine sa ies afara din casa si eu dormeam cica i ziceam, da ce-aid e tipi asa du-te si dormi)
Nu l-am simtit, eram pe afara, ma plimbam... daca nu mi-ar fi spus mama nu aflam, cum eu pe relitatea sau antena3 nu dau, n-aveam de unde sa aflu
Eu stau la etajul 11 si nu l-am simtit. Nu mi-e frica dar vroiam sa vad ce senzatie e la etajul 11 dar din moment ce nu l-am simtit inseamna ca nu e nici o senzatie frumoasa.
http://www.onegames.info
Yurisa întreabă: