Nu, nici nu am stiut ca a fost, acum, cand am vazut intrebarea ta m-am interesat si uitati cateva informatii pentru cei care nu stiu : "Tocmai acum 10 minute, la ora 18:16 minute, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 4, 8 grade pe scara Richter, in zona Vrancea. Adancimea cutremurului a fost de 120 km."
Nu, abia acum am constiintizat cu adevarat ca a fost unul ( cred ca dormeam), desi parca auzisem ceva la stiri, dupa ce am vazut, ca intrebarea ta se afla in topul celor mai populare/accesate intrebari. Oricum, ma bucur ca nu l-am simtit.
Am fost singuru din familie care a simtit cutremuru.Noi am prelungit sufrageria in balcon si am simtit cu mi s-a miscat scaunu'. Parintii nu au simtit nimic . Daca nu le ziceam eu nu stiau decat de la stiri
Nu l`am simtit... mi-a zis gagiu lu`varmea
dupa ce a fost
si apoi m-a sunat si mama
atuncea de abia ma pusesem la pc
App sunt din Galati
L-am simtit pe naiba.Eu eram afara jucam fantanita :d. Nu ma gandeam la altceva.
Am simtit cutremurul...patul sa miscat cu mine.si parfumurile de pe raft sau miscat toate si au cazut 4...(erau 9) si cand am aprins televizorul ma asteptam sa zica la stiri dar nu au zis nimic(cel putin eu nu am vazut nimic la televizor) (PH)
Da eram la calculator si m-am deplasatmai in fata cu scaunu m-am speriat asa putin
Nu Cica ma suna o colega:
ea:Alo? BAAA a fost cutremur.
eu: huh? stai sa termin de mancat. Despre ce vorbesti?
ea: Cutremur. Acum 2 min.
eu: ce ma?
ea: cutremur.
eu: ce cutremur ma?
ea: acum ma 2 minute
eu: a fost cutremur?
ea:da ma a fost nu l-ai simtit?
eu: nu esti sigura ca a fost cutremur?
ea: DA MA o sa fie si la stiri
eu: o_O
deci intelegeti )