As vrea sa fiu copil in fiecare clipa si acum imi aduc aminte de copilarie ca fiecare dintre noi si as vrea so retraiesc din nou, nimic nu se compara cu viata de copil... ce zici ruxy am dreptate? pup dulce
Eu am 15 ani si tare as mai vrea sa fiu asa cum eram odata.Era asa de bine sa fi copil.
Totul tine de interiorul tau. Eu fac si acum castele de nisip si nu imi e rusine! Si, da, cind mi-e mai greu mi-as dori sa fiu copil, acasa la ai mei, sa nu am griji si responsabilitati, sa nu trebuiasca sa iau decizii...
Da, de cate ori inca. E f bine sa fii copil, te gandesti numai la joaca, dar se pare ca, copii din ziua de zi se gandesc si la altceva....
Eu as vrea sa ma intorc la gradinita.Era foarte frumos la varsta aceea.Parca lumea nu era asa rea si nu aveam nici un gand... doar sa ma joc
Ooo, da si inca cum! la doar 15ani ma simt mare, am trecut prin divortul parintilor, si alte situatii ce m-au facut sa gandesc la un nivel mai mare, nu cum mi-as dori eu, dar mai mare...
te uiti la ceilalti copii care stau aproape toata ziua in fata computerului, nu socializeaza, doar pe niste jocuri, si care tu nu puteai sta locului o clipa de cand te trezeai...
alte vremuri, alte generatii, alte comportamente...altele si altele
IDE întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: